Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sptool error 2004

#11

hello friends am back with some results. . .after much trying the phone able to back again. . .am nat sure how it revived. . .like
# fully changed battery
# updated drivers
# miracle box format options
# sptool with all key button pressed or inserting battery the phone connected to sptool
# as well good cable
*********----********------*******
here is the problem come up after fixing the first one. . .the phone didnt boot up just vibrates . . .i tried to flash readback from working phone but still the same. . .And the second phone shows error 5069. . .


Reply
#12
(07-05-2017, 07:45 PM)hackyft Wrote: here is the problem come up after fixing the first one. . .the phone didnt boot up just vibrates . . .i tried to flash readback from working phone but still the same. . .And the second phone shows error 5069. . .

I don't get this part. Could you rephrase
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
(07-06-2017, 02:29 AM)hovatek Wrote:
(07-05-2017, 07:45 PM)hackyft Wrote: here is the problem come up after fixing the first one. . .the phone didnt boot up just vibrates . . .i tried to flash readback from working phone but still the same. . .And the second phone shows error 5069. . .

I don't get this part. Could you rephrase

as i say before i have two phones with same problem i.e showing error 2004 . . .and now i fixed this problem but the phone doesnt boot. 1st phone can be flash in sptool and miracle but only vibrate and doest boot. . . 2nd phone cannot be flashed and shows brom error 5096 ( to say more i can flash preloader nd mbr only the rest brings error when flashed) so i think i got to create two different trend's
Reply
#14
(07-06-2017, 11:14 AM)hackyft Wrote: as i say before i have two phones with same problem i.e showing error 2004 . . .and now i fixed this problem but the phone doesnt boot. 1st phone can be flash in sptool and miracle but only vibrate and doest boot. . . 2nd phone cannot be flashed and shows brom error 5096 ( to say more i can flash preloader nd mbr only the rest brings error when flashed) so i think i got to create two different trend's

Would be best to create separate threads to avoid a mixup.
The first phone that vibrates and doesn't boot points at a drained battery. You should try charging it
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
you are right its drained battery. . .but i did charge the battery and not boot so. . .how about the boot, uboot,logo. . .?am nat sure if they are do good. . .i tried different phone flash files but didnt work yet. . .

Reply
#16
(07-07-2017, 01:50 PM)hackyft Wrote: you are right its drained battery. . .but i did charge the battery and not boot so. . .how about the boot, uboot,logo. . .?am nat sure if they are do good. . .i tried different phone flash files but didnt work yet. . .

how many different firmware did you try?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
2 or 3 firmwares i.e backup from working phone. . .
Reply
#18
(07-11-2017, 12:54 PM)hackyft Wrote: 2 or 3 firmwares i.e backup from working phone. . .

OK.
These kind of models have several variants but lets consider a power issue still.
does the phone show a charging animation when connected to power?
Also, does the PC make any sound when connected (observe if you get a connection=disconnection sound)
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
it doesnt show charging animation and its connects to pc it gives sound and the phone vibrates and restart after around 30 sec.

Sent from my HUAWEI G730-T00 using Hovatek Forum
Reply
#20
(07-13-2017, 11:53 AM)hackyft Wrote: it doesnt show charging animation and its connects to pc it gives sound and the phone vibrates and restart after around 30 sec.

Sent from my HUAWEI G730-T00 using Hovatek Forum

Leave connected to power a while but search for another firmware. Seems the previous firmware aren't fully compatible
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)