Hi, Guest! Login / Register
Follow us: Stay on top of what's happening with Hovatek       (Feb, 2018)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

installing Gapps on GIONEE M6

#1

Following the steps as


https://forum.hovatek.com/thread-17423-page-5.html

my M6 was rooted successful, but when I  flashed open-gapps package in Philz recovery, the phone could not be restart into desk, it stucked  on LOGO GIONEE, anyone can slove the problem of use google on this model? Flash GAPPS or just install google apps when phone is on? By the way, the Philz recovery looks like can be used once, if you need to entre it you need to flash Philz recovery again.
Reply
#2
(This post was last modified: 05-27-2017, 11:48 AM by hovatek. )
(05-27-2017, 07:10 AM)siamwesley Wrote: Following the steps as


https://forum.hovatek.com/thread-17423-page-5.html

my M6 was rooted successful, but when I  flashed open-gapps package in Philz recovery, the phone could not be restart into desk, it stucked  on LOGO GIONEE, anyone can slove the problem of use google on this model? Flash GAPPS or just install google apps when phone is on? By the way, the Philz recovery looks like can be used once, if you need to entre it you need to flash Philz recovery again.

Try using Gapps Pico for your Android version and Platform.
You can get the info using https://forum.hovatek.com/thread-13054.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
Hi,
I have a Gionee M6 chinese version.

I want to install Gapps on it.

I have followed : 
https: //forum.hovatek.com/thread-17423.html
rooted phone.

Now I follow: https: //journal.hovatek.com/your-android-phone-didnt-ship-with-google-applications-gapps-heres-how-to-fix-this-in-3-easy-steps/


Important section to install Gapps.

After copy 4 folders and set permissions. Reboot.
But the phone just boot to home screen. 

Nothing installed. I checked /system/pri-app, copied 4 folders all gone.
I tried several times. same result.

It looks like when phone boot, it deleted copied folders, instead of installing.

 Is there anybody experienced this ? any solution?
Reply
#4
(01-10-2018, 05:46 PM)henrysu Wrote: Hi,
I have a Gionee M6 chinese version.

...
 Is there anybody experienced this ? any solution?

this is someone's support thread., create a new thread for your device issue
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply









Users browsing this thread:
1 Guest(s)