Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Samsung galaxy s4 mini i9190 mt6575

#1

The phone want off after successful format with sp flash tool. The phone was hang on logo it started when having battery law. Process of trying to work on the phone it got brick.
I use the firmware I download from needrom.
The was part now the phone cannot detect by PC anymore.
Even to make sound or refresh device manager noting happen if I plug it to my PC.
And before format it was connecting fine.

Best regard

Sent from my TECNO-C8 using the Hovatek Forum App


Reply
#2
(05-31-2017, 01:35 AM)prince1111 Wrote: The phone want off after successful format with sp flash tool. The phone was hang on logo it started when having battery law. Process of trying to work on the phone it got brick.
I use the firmware I download from needrom.
The was part now the phone cannot detect by PC anymore.
Even to make sound or refresh device manager noting happen if I plug it to my PC.
And before format it was connecting fine.

Best regard

Sent from my TECNO-C8 using the Hovatek Forum App

Charge the battery externally then retry flashing.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(05-31-2017, 11:16 AM)hovatek Wrote:
(05-31-2017, 01:35 AM)prince1111 Wrote: The phone want off after successful format with sp flash tool. The phone was hang on logo it started when having battery law. Process of trying to work on the phone it got brick.
I use the firmware I download from needrom.
The was part now the phone cannot detect by PC anymore.
Even to make sound or refresh device manager noting happen if I plug it to my PC.
And before format it was connecting fine.

Best regard

Sent from my TECNO-C8 using the Hovatek Forum App

Charge the battery externally then retry flashing.


Hmmmm brother I have charge the battery externally as well before giving a complained.

Pls Hovatek help me out on this device

Best regard
Reply
#4
(06-01-2017, 05:59 PM)prince1111 Wrote: Hmmmm brother I have charge the battery externally as well before giving a complained.

Pls Hovatek help me out on this device

Best regard

Try holding the Volume up (or Power) button then connect to PC.
If still no sound then you might need to consider the technique @ https://forum.hovatek.com/thread-11802.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
I have try the above method but no avail.
And the worst thing I discover from this phone double gnd and kcolo.

I try but of them but it does not connect .

Here is the screen shot of the phone
[Image: f389cb89488181fcc9e6b2656f3a8c37.jpg][Image: 1390374324f63414913cf77fb972fb28.jpg]


Sent from my iPad using Hovatek Forum
Reply
#6
(06-02-2017, 12:38 PM)prince1111 Wrote: I have try the above method but no avail.
And the worst thing I discover from this phone double gnd and kcolo.

I try but of them but it does not connect .

Here is the screen shot of the phone

Sent from my iPad using Hovatek Forum

You know there are 4 possible combinations right?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
Yes I only join gnd and kcolo together sir


Sent from my iPad using Hovatek Forum
Reply
#8
(06-04-2017, 09:15 PM)prince1111 Wrote: Yes I only join gnd and kcolo together sir


Sent from my iPad using Hovatek Forum

Make sure the battery is inserted after joining soldering the points .
2 GND and KCOLO means you can try joining each GND point to the two KCOLO points to see which comb o works

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#9
Hmmmmmm thanks I insert the batr and I have try both of them as well and it's not working I mean it's not connecting as well, pls help me on this Hovatek

Best regards


Sent from my iPad using Hovatek Forum
Reply
#10
(06-06-2017, 03:42 PM)prince1111 Wrote: Hmmmmmm thanks I insert the batr and I have try both of them as well and it's not working I mean it's not connecting as well, pls help me on this Hovatek

Best regards


Sent from my iPad using Hovatek Forum

If you soldered the wire to the points properly and inserted a charged battery but still didn't get detection then maybe the storage chip is damaged

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)