Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nokia 6303c Flash Error

#1

Hello, I tried flashing a Nokia 6303c but after erasing MCU the process stopped. Maybe battery died or something. (didn't check battery before).

So I decided to flash again and keeps getting the error msg on the screenshot below.
https://drive.google.com/file/d/0B7534kW...p=drivesdk
I can't use Phoenix to flash cos I only have the firmware with MCU, PPM and CNT.

Please what else can I try? Right now the phone doesn't power on, charge or that. Even when I connect it to pc it doesn't respond but if I plug in the charger it will connect but the flashing process always ends up with that error msg.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile


Reply
#2
(05-31-2017, 06:12 PM)erhiskobi Wrote: Hello, I tried flashing a Nokia 6303c but after erasing MCU the process stopped. Maybe battery died or something. (didn't check battery before).

So I decided to flash again and keeps getting the error msg on the screenshot below.
https://drive.google.com/file/d/0B7534kW...p=drivesdk
I can't use Phoenix to flash cos I only have the firmware with MCU, PPM and CNT.

Please what else can I try? Right now the phone doesn't power on, charge or that. Even when I connect it to pc it doesn't respond but if I plug in the charger it will connect but the flashing process always ends up with that error msg.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

Hello, no help?

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#3
(05-31-2017, 06:12 PM)erhiskobi Wrote: Hello, I tried flashing a Nokia 6303c but after erasing MCU the process stopped. Maybe battery died or something. (didn't check battery before).

So I decided to flash again and keeps getting the error msg on the screenshot below.
https://drive.google.com/file/d/0B7534kW...p=drivesdk
I can't use Phoenix to flash cos I only have the firmware with MCU, PPM and CNT.

Please what else can I try? Right now the phone doesn't power on, charge or that. Even when I connect it to pc it doesn't respond but if I plug in the charger it will connect but the flashing process always ends up with that error msg.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

not sure if this would work but
try downloading full firmware using navifirm
then try flashing again using phoenix
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)