Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Infinix X506 Zero not detecting sim 1

#1

Please help. My infinix zero is not detecting my sim 1 and sim 2 is working fine. When i used mtk engineering mode to check d imei for sim 1 the imei was there but i noticed that the IMSI was unknown. Please could this be the cause


Reply
#2
(This post was last modified: 06-03-2017, 10:24 AM by hovatek. )
(06-02-2017, 11:11 PM)youkayumolu Wrote: Please help. My infinix zero is not detecting my sim 1 and sim 2 is working fine. When i used mtk engineering mode to check d imei for sim 1 the imei was there but i noticed that the IMSI was unknown. Please could this be the cause

rewrite phone info using SN writer @ https://forum.hovatek.com/thread-12306.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
Is there any way to do it without PC.
Reply
#4
Sounds like hardware problem, if you have imei 1 and 2, and only sim 2 works then slot 1 is damaged

Sent from my TECNO Camon CX using Hovatek Forum
Reply
#5
OK. Thanks.

But can it be fixed cause I took it to an engineer and he told me to manage it like that since sim 2 is working.

Sent from my Infinix X506 using Hovatek Forum
Reply
#6
Do you have calcare in your country?

Sent from my TECNO Camon CX using Hovatek Forum
Reply
#7
Yes

Sent from my Infinix X506 using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)