Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nand flash not detected

#1
Photo 

my micromax canvas A1 is dead !!! no charging indication and no lights after flashing using sp flash tools.....and i dont know what to do...but still the device can be flashed using sp flash tools as it is connecting to it alone.....i also ran a memmory test and its results are  attached below .....please anyone help me !!!



Attached Files
.png   Capture.PNG (Size: 13.18 KB / Downloads: 5)
Reply
#2
(06-07-2017, 11:41 AM)SREEJIT Wrote: my micromax canvas A1 is dead !!! no charging indication and no lights after flashing using sp flash tools.....and i dont know what to do...but still the device can be flashed using sp flash tools as it is connecting to it alone.....i also ran a memmory test and its results are  attached below .....please anyone help me !!!

I need to understand some things
1. What was wrong before you decided to flash the phone?
2. Do you mean you're able to successfully flash the firmware using SP Flash tool but the phone remains dead?
Reply
#3
(06-07-2017, 07:34 PM)hovatek Wrote:
(06-07-2017, 11:41 AM)SREEJIT Wrote: my micromax canvas A1 is dead !!! no charging indication and no lights after flashing using sp flash tools.....and i dont know what to do...but still the device can be flashed using sp flash tools as it is connecting to it alone.....i also ran a memmory test and its results are  attached below .....please anyone help me !!!

I need to understand some things
1. What was wrong before you decided to flash the phone?
2. Do you mean you're able to successfully flash the firmware using SP Flash tool but the phone remains dead?

Yes....after successfully flashing my phone is won't start.....

Sent from my 2014818 using Hovatek Forum
Reply
#4
(07-09-2017, 02:32 AM)anon harish Wrote:
(06-07-2017, 07:34 PM)hovatek Wrote:
(06-07-2017, 11:41 AM)SREEJIT Wrote: my micromax canvas A1 is dead !!! no charging indication and no lights after flashing using sp flash tools.....and i dont know what to do...but still the device can be flashed using sp flash tools as it is connecting to it alone.....i also ran a memmory test and its results are  attached below .....please anyone help me !!!

I need to understand some things
1. What was wrong before you decided to flash the phone?
2. Do you mean you're able to successfully flash the firmware using SP Flash tool but the phone remains dead?

Yes....after successfully flashing my phone is won't start.....

Sent from my 2014818 using Hovatek Forum
What tool did you use to flash your device And where did you get the flash files from?
Reply
#5
(07-09-2017, 02:32 AM)anon harish Wrote: Yes....after successfully flashing my phone is won't start.....

Sent from my 2014818 using Hovatek Forum

Please, create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)