Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] TECNO 7C PRO DEAD

#1

I flash tecno 7c pro with a wrong rom mistaken, now d phone,is not switching anymore, doesnt even see system anymore, hav tried disconnecting the battery, nothing, no response... please i need help on how i can make d phone to see computer

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk


Reply
#2
(06-07-2017, 09:31 PM)successosaghaede Wrote: I flash tecno 7c pro with a wrong rom mistaken, now d phone,is not switching on anymore, doesnt even see system anymore, hav tried disconnecting the battery, nothing, no response... please i need help on how i can make d phone to see computer

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk



Sent from my SGH-M919N using Tapatalk
Reply
#3
Please i need solution

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk
Reply
#4
(This post was last modified: 06-08-2017, 10:19 AM by hovatek. )
(06-07-2017, 09:31 PM)successosaghaede Wrote: I flash tecno 7c pro with a wrong rom mistaken, now d phone,is not switching anymore, doesnt even see system anymore, hav tried disconnecting the battery, nothing, no response... please i need help on how i can make d phone to see computer

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk

was the first flashing successful or finished with errors?
Reply
#5
Successful

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk
Reply
#6
(06-08-2017, 11:27 AM)successosaghaede Wrote: Successful

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk

Seems the firmware you flashed is for a different variant from yours.
Where did you download it from?
Reply
#7
I had it before

Sent from my SGH-M919N using Tapatalk
Reply
#8
Please stick to https://forum.hovatek.com/thread-18765.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)