Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Unable to turn on my Intex Aqua 4G Strong after flashing

#1
Sad 

Hello People.
I tried flashing one of my mobiles which is Intex Aqua 4G Strong. Flashing was done successfully and later on, I'm not able to turn on my mobile.
It may be due to corrupted ROM or an incorrect ROM.

I'm not able to charge my mobile either. When I'm connecting the mobile post flashing, it's connecting and disconnecting frequently giving me no hope.
Is there a way to make my phone work again?
Any working solution to apply on this case?
Please help.  Sad


Reply
#2
(06-10-2017, 06:19 AM)ijyoprasad Wrote: Hello People.
I tried flashing one of my mobiles which is Intex Aqua 4G Strong. Flashing was done successfully and later on, I'm not able to turn on my mobile.
It may be due to corrupted ROM or an incorrect ROM.

I'm not able to charge my mobile either. When I'm connecting the mobile post flashing, it's connecting and disconnecting frequently giving me no hope.
Is there a way to make my phone work again?
Any working solution to apply on this case?
Please help.  Sad

most likely an incompatible rom,
try reflashing the roms @ https://forum.hovatek.com/thread-15116.html

for the disconnecting / connecting issue, refer to https://forum.hovatek.com/thread-439.html for the fix
Reply
#3
(06-10-2017, 06:19 AM)ijyoprasad Wrote: Hello People.
I tried flashing one of my mobiles which is Intex Aqua 4G Strong. Flashing was done successfully and later on, I'm not able to turn on my mobile.
It may be due to corrupted ROM or an incorrect ROM.

I'm not able to charge my mobile either. When I'm connecting the mobile post flashing, it's connecting and disconnecting frequently giving me no hope.
Is there a way to make my phone work again?
Any working solution to apply on this case?
Please help.  Sad

The battery might be drained or an incompatible ROM
1. Leave it to charge for 3 - 4 hrs and see whether it'll turn on
2. Download another ROM @ https://forum.hovatek.com/thread-15116.html and retry flashing.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)