Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samsung galaxy J7

#11
(This post was last modified: 06-18-2017, 07:56 PM by maxpayne. )

(06-17-2017, 03:26 PM)Mchome Wrote: The signal problems started unquietly .help me to solve its

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum

Try these two things
* Check the phone's network settings and make sure it is not set to 4G or 3G only . Maybe WCDMA preferred
* Try to get the EFS backup from a working phone of your model

I need to be very sure you didn't flash any ROM (stock / custom) or file to the phone before the network problem started.

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum


Reply
#12
I don't see EFS I think my phone have no EFS

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum
Reply
#13
(This post was last modified: 06-19-2017, 10:19 AM by maxpayne. )
(06-19-2017, 08:39 AM)Mchome Wrote: I don't see  EFS I think my phone  have no EFS

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum

Use the app in https://forum.hovatek.com/thread-13054.html
Upload screenshots of each tab so I can see your phone's info

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#14
Ok

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum
Reply
#15
Idont seen anything. But someone IT told me my phone had no warranty. Just help me to solve it ,my phone buying Chinese not Tz

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum
Reply
#16
(06-29-2017, 04:08 PM)Mchome Wrote: Idont seen anything. But someone IT told me my phone had no warranty. Just help me to solve it ,my phone buying Chinese   not Tz

Sent from my SM-J700F using Hovatek Forum

Have you installed the app I asked you to install?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)