Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

help with innjoo TWO TWRP

#11

(07-01-2017, 10:43 PM)hovatek Wrote:
(07-01-2017, 04:48 PM)clonevertices Wrote: yes the phones current build number is  innjoo 2-Android5.1-20160718-v1-E

Try https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...hHUW8/view

thanks  it worked but after flashing my phone can no longer detect my sim caed i guess i have to rewrite my imei


Reply
#12
(07-02-2017, 03:35 PM)clonevertices Wrote:
(07-01-2017, 10:43 PM)hovatek Wrote:
(07-01-2017, 04:48 PM)clonevertices Wrote: yes the phones current build number is  innjoo 2-Android5.1-20160718-v1-E

Try https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...hHUW8/view

thanks  it worked but after flashing my phone can no longer detect my sim caed i guess i have to rewrite my imei

i tried rewriting imei again but it says AT command failed
Reply
#13
(This post was last modified: 07-03-2017, 12:27 PM by innagee. )
(07-02-2017, 03:53 PM)clonevertices Wrote:
(07-02-2017, 03:35 PM)clonevertices Wrote:
(07-01-2017, 10:43 PM)hovatek Wrote:
(07-01-2017, 04:48 PM)clonevertices Wrote: yes the phones current build number is  innjoo 2-Android5.1-20160718-v1-E

Try https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...hHUW8/view

thanks  it worked but after flashing my phone can no longer detect my sim caed i guess i have to rewrite my imei

i tried rewriting imei again but it says AT command failed

After AT+ give space after the addition sign positive EMGR and retry sending command. That's all.
Reply
#14
(07-03-2017, 12:26 PM)innagee Wrote:
(07-02-2017, 03:53 PM)clonevertices Wrote:
(07-02-2017, 03:35 PM)clonevertices Wrote:
(07-01-2017, 10:43 PM)hovatek Wrote:
(07-01-2017, 04:48 PM)clonevertices Wrote: yes the phones current build number is  innjoo 2-Android5.1-20160718-v1-E

Try https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...hHUW8/view

thanks  it worked but after flashing my phone can no longer detect my sim caed i guess i have to rewrite my imei

i tried rewriting imei again but it says AT command failed

After AT+ give space after the addition sign positive EMGR and retry sending command. That's all.

ive done all of that but didnt work so i had to use sp flashtool to flash every other thing except userdata recovery and system and it started working again but the recovery stopped working.
Reply
#15
(07-05-2017, 12:37 PM)clonevertices Wrote: ive done all of that but didnt work so i had to use sp flashtool to flash every other thing except userdata recovery and system and it started working again but the recovery stopped working.

it seems the recovery is overlapping into secro partition.
try this.
dump nvram and secro partition using miracle box @ https://forum.hovatek.com/thread-13347.html
reflash the recovery, if the imei problem returns,
then restore the nvram and secro backup you made earlier. it should fix the IMEI.
ensure to check if the recovery still works tho
lets know the outcome
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)