Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Infinixzero 2 x509 unable to boot/charge after successfully flushing

#1

My infinix x509 just stopped working. Couldn't charge when plugged to light, I tried a hardware approach, there was no solution, then after successfully flashing with sp flash tool, it attempts to boot but stops @ boot logo vibrates severally then shows a low batt sign. When plugged, it doesn't add percentage but rather attempts to boot, but it wasn't
I need help pls[Image: 963721b738f9b0e5d661da73813cbe91.jpg][Image: 189c059c527fd135935b1fb77df4dee0.jpg]

Sent from my Infinix X509 using Hovatek Forum


Reply
#2
(06-29-2017, 11:07 PM)lacap Wrote: My infinix x509 just stopped working. Couldn't charge when plugged to light, I tried a hardware approach, there was no solution, then after successfully flashing with sp flash tool, it attempts to boot but stops @ boot logo vibrates severally then shows a low batt sign. When plugged, it doesn't add percentage but rather attempts to boot, but it wasn't
I need help pls[Image: 963721b738f9b0e5d661da73813cbe91.jpg][Image: 189c059c527fd135935b1fb77df4dee0.jpg]

Sent from my Infinix X509 using Hovatek Forum

Refer to https://forum.hovatek.com/thread-585.html
Reply
#3
(This post was last modified: 06-30-2017, 10:34 PM by hovatek. )
(06-29-2017, 11:07 PM)lacap Wrote: My infinix x509 just stopped working. Couldn't charge when plugged to light, I tried a hardware approach, there was no solution, then after successfully flashing with sp flash tool, it attempts to boot but stops @ boot logo vibrates severally then shows a low batt sign. When plugged, it doesn't add percentage but rather attempts to boot, but it wasn't
I need help pls

Sent from my Infinix X509 using Hovatek Forum

The battery must be drained and needs to be boosted
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
I replaced the batt. With a well charged batt. Yet It couldn't boot.

lacap
Reply
#5
(07-01-2017, 09:58 AM)lacap Wrote: I replaced the batt. With a well charged batt. Yet It couldn't boot.

lacap

Was is still showing the low battery sign with the new battery?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)