Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

IS IT POSSIBLE AFTER ANT-THEFT REMOVE?

#1

Is it possible after you remove the ant-theft  then sign in with another account and put it on the ant-theft again?


Reply
#2
(This post was last modified: 07-03-2017, 10:39 PM by maxpayne. )
(07-03-2017, 08:29 PM)joe-crack Wrote: Is it possible after you remove the ant-theft  then sign in with another account and put it on the ant-theft again?

Yes

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#3
(07-03-2017, 10:39 PM)maxpayne Wrote: Yes

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum

wondering ive done it in my bb...afrt update thru link it stil needs bb ant-theft mail and pasword....puting my initions nothing happens...mayb cuz i updated it thru link?
Reply
#4
(This post was last modified: 07-04-2017, 04:20 PM by maxpayne. )
(07-04-2017, 10:15 AM)joe-crack Wrote: wondering ive done it in my bb...afrt update thru link it stil needs bb ant-theft mail and pasword....puting my initions nothing happens...mayb cuz i updated it thru link?

Could only mean you haven't bypassed it correctly

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#5
(This post was last modified: 07-04-2017, 08:11 PM by joe-crack. )
but am using it and download some staffs.....
Reply
#6
(This post was last modified: 07-04-2017, 11:22 PM by maxpayne. )
(07-04-2017, 08:10 PM)joe-crack Wrote: but am using it and download some staffs.....

Did you sign into your account then turn off Blackberry Protect before updating?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#7
(07-04-2017, 11:20 PM)maxpayne Wrote: Did you sign into your account then turn off Blackberry Protect before updating?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum

yes i did....mayb cuz am using DevAlpha? cuz even when i try to put ant-theft on when i get back i do find it off
Reply
#8
(07-05-2017, 11:51 AM)joe-crack Wrote: yes i did....mayb cuz am using DevAlpha? cuz even when i try to put ant-theft on when i get back i do find it off

You are supposed to load back the normal Autoloader after bypassing with Dev OS

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#9
(07-06-2017, 01:29 AM)maxpayne Wrote:
(07-05-2017, 11:51 AM)joe-crack Wrote: yes i did....mayb cuz am using DevAlpha? cuz even when i try to put ant-theft on when i get back i do find it off

You are supposed to load back the normal Autoloader after bypassing with Dev OS

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum

any good link bro? but i hate it when i flash found out that some apps are mising like music,pic and some apps missing
Reply
#10
(This post was last modified: 07-06-2017, 10:51 PM by maxpayne. )
(07-06-2017, 10:13 AM)joe-crack Wrote: any good link bro? but i hate it when i flash found out that some apps are mising like music,pic and some apps missing

https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...aders.html

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)