Hi, Guest! Login / Register    




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bluetooth problem on gateway ne56r

#1

Machine didn't come with Bluetooth but upgraded the wireless card. Bluetooth works fine on windows 10 but can't figure out how to make it work on windows 8.1. I've tried many tricks from net to fix that but not yet. Keeps on searching but not detecting anything nor getting detected. Thanks

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk


Reply
#2
(07-15-2017, 11:19 AM)Samwanjeri Wrote: Machine didn't come with Bluetooth but upgraded the wireless card. Bluetooth works fine on windows 10 but can't figure out how to make it work on windows 8.1. I've tried many tricks from net to fix that but not yet. Keeps on searching but not detecting anything nor getting detected. Thanks

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

Maybe its a driver thing. What is the exact problem in Windows 8.1

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#3
Not drivers

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk
Reply
#4
(07-17-2017, 07:25 AM)Samwanjeri Wrote: Not drivers

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

What exactly is the problem with Bluetooth in 8.1

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#5
(07-17-2017, 07:25 AM)Samwanjeri Wrote: Not drivers

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

What exactly is the problem with Bluetooth in 8.1

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
[/quote]
Keeps on searching devices but doesn't find them. Neither is it discovered when searched


Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)