Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno p9 4.2

#1

This have charging loop problem, onc3 I plug the phone to light it will want off at once and if I off d the phone it will keep on blinking.
I want ahead to Hovatek and donwloqd the firmware of the phone and flash it via so flash tool but still n9t working.
If I charge the bat3 external and atarch it to the phone it work fine.


Please help me with this phone

Best regards

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum


Reply
#2
So actually means the problem is system charges..... Try to repair system charge

Sent from my SM-J500F using Hovatek Forum
Reply
#3
(07-18-2017, 05:20 PM)prince1111 Wrote: This have charging loop problem, onc3 I plug the phone to light it will want off at once and if I off d the phone it will keep on blinking.
I want ahead to Hovatek and donwloqd the firmware of the phone and flash it via so flash tool but still n9t working.
If I charge the bat3 external and atarch it to the phone it work fine.


Please help me with this phone

Best regards

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum

Charging port must be faulty

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#4
Hmmmmmm,
But the charging point work fine. I mean if I connect it to system to flash it detect it

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum
Reply
#5
(07-19-2017, 06:49 AM)prince1111 Wrote: Hmmmmmm,
But the charging point work fine. I mean if I connect it to system to flash it detect it

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum

Charge the battery externally then boot up the tab and connect the charger while the tab is on.
How does the tab now behave

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#6
It want off immediately I plug in charger

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum
Reply
#7
(07-19-2017, 11:24 AM)prince1111 Wrote: It want off immediately I plug in charger

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum

Definitely a power hardware problem. Maybe the charging module

Sent from my Infinix X510 using Hovatek Forum
Reply
#8
OK
Pls may I have steps to or video clip to run this eroo?.

Nest regards

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum
Reply
#9
Wow thanks @maxpayne I have fix it by changing the charging point.

Best regards to Hovatek

Sent from my Infinix HOT 4 Lite using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)