Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Twrp problem

#1

I am trying to install twrp recovery on my tecno w3 but when i swith it off and insert the usb i will hear the sound indicating that the phone is connected but in the sp plash tool the process is not goin i keep waiting but nothing has done i want to know if i should continue waiting till the process start

Sent from my TECNO-W3 using Hovatek mobile


Reply
#2
(07-31-2017, 02:11 AM)mustyyy Wrote: I am trying to install twrp recovery on my tecno w3 but when i swith it off and insert the usb i will hear the sound indicating that the phone is connected but in the sp plash tool the process is not goin i keep waiting but nothing has done i want to know if i should continue waiting till the process start

Sent from my TECNO-W3 using Hovatek mobile

Refer to https://forum.hovatek.com/thread-15267.html if you want to root your w3.
Reply
#3
(07-31-2017, 02:11 AM)mustyyy Wrote: I am trying to install twrp recovery on my tecno w3 but when i swith it off and insert the usb i will hear the sound indicating that the phone is connected but in the sp plash tool the process is not goin i keep waiting but nothing has done i want to know if i should continue waiting till the process start

Sent from my TECNO-W3 using Hovatek mobile

also ensure to properly install vcom preloader driver using the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)