Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hard bricked

#1

Hi
Help I have brick my mobile(vivo y15s) by flashing firmware of another mobile(lenovo mt6580) but of exactly same features . And now my mobile start to show black screen and then turn off and again start and repeat the same . This problem occur when I turn on phone through power button,connenct charging cable (even without battery) and while connecting to computer (even without battery) . I tried to flash original firmware of my mobile through sp flash tool but it gives error sbrom cmd startcmd fail . With other sp flash tool it error sbrom download da fail. And in both error sp flash tool give - power up too early


Reply
#2
(08-09-2017, 07:47 PM)arif rizvi Wrote: Hi
Help I have brick my mobile(vivo y15s) by flashing firmware of another mobile(lenovo mt6580) but of exactly same features . And now my mobile start to show black screen and then turn off  and again start and repeat the same . This problem occur when I turn on phone through power button,connenct charging cable (even without battery) and while connecting to computer (even without battery) . I tried to flash original firmware of my mobile through sp flash tool but it gives error sbrom cmd startcmd fail . With other sp flash tool it error sbrom download da fail. And in both error sp flash tool give - power up too early

have you tried the fixes @ https://forum.hovatek.com/thread-439.html ?
Reply
#3
Yes I tried
Reply
#4
(08-10-2017, 03:50 PM)arif rizvi Wrote: Yes I tried

Do you now have the right stock ROM?
Reply
#5
Yes, I have
Reply
#6
(08-11-2017, 03:51 PM)arif rizvi Wrote: Yes, I have

Try flashing only preloader.bin . Hold volume up and down button when connecting
Reply
#7
I tried that also but the problem was same even on formatting
Reply
#8
(08-12-2017, 03:36 PM)arif rizvi Wrote: I tried that also but the problem was same even on formatting

Are you flashing with ot without battery?
Reply
#9
I tried both with and without battery
Reply
#10
(08-13-2017, 01:26 AM)arif rizvi Wrote: I tried both with and without battery

Try with battery now.
Hold Volume up + Volume down + Power button then connect
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)