Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] please help me with tecno H7 stock ROM.

#1

Please I need tecno H7 stock ROM.
My email address is [email protected]

Thank you.


Reply
#2
(03-28-2015, 11:31 AM)freshkowe Wrote: Please I need tecno H7 stock ROM.
My email address is [email protected]

Thank you.

whats wrong with the phone and how did it start?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
My fone got brick after factory reset. It got stock on tenco boot animination for a long time. I have clear delvik, factory wipe data etc.

After booting normal once the phone is off again...it will got stock until I wipe data and clear delvik and cache etc...

I believe my ROM is corrupt and want to flash it.
Reply
#4
(03-29-2015, 12:00 AM)freshkowe Wrote: My fone got brick after factory reset. It got stock on tenco boot animination for a long time. I have clear delvik, factory wipe data etc.

After booting normal once the phone is off again...it will got stock until I wipe data and clear delvik and cache etc...

I believe my ROM is corrupt and want to flash it.

is it similar to what is described at https://forum.hovatek.com/thread-493.html ?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
Far from that. In my case I could hear the fone wonna start if I plug it to charge but it will reboot again and again until it boots. Then when starting it will display..."android is upgrading" or something like that nature.

Reply
#6
(03-29-2015, 02:08 AM)freshkowe Wrote: Far from that. In my case I could hear the fone wonna start if I plug it to charge but it will reboot again and again until it boots. Then when starting it will display..."android is upgrading" or something like that nature.

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
Thank you all done but no startup sound.
Reply
#8
(04-02-2015, 12:33 AM)freshkowe Wrote: Thank you all done but no startup sound.

thats not a problem at all. you only need to copy two files to the system/media folder. do you have a root browser like ROM Toolbox installed?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)