Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

my tecno M3s wont boot after rooting and installing spd shell 3d

#41

it does coz when i open MTK tools with the fon turned on in shows it's features


Reply
#42
(04-15-2015, 09:23 PM)JustinnM Wrote: it does coz when i open MTK tools with the fon turned on in shows it's features

ok. you have two options here
1. fastboot commands
2. AIO flasher

get the phone into fastboot and try f;ashing system.img using AIO flasher @  https://forum.hovatek.com/thread-466.html
let me know how that goes
Reply
#43
(04-16-2015, 11:41 AM)hovatek Wrote:
(04-15-2015, 09:23 PM)JustinnM Wrote: it does coz when i open MTK tools with the fon turned on in shows it's features

ok. you have two options here
1. fastboot commands
2. AIO flasher

get the phone into fastboot and try f;ashing system.img using AIO flasher @  https://forum.hovatek.com/thread-466.html
let me know how that goes

am also experiencing the same issues with error security deny -err:0*2017 mother in AIO Flasher and fastboot command too
Reply
#44
(04-16-2015, 11:41 AM)hovatek Wrote:
(04-15-2015, 09:23 PM)JustinnM Wrote: it does coz when i open MTK tools with the fon turned on in shows it's features

ok. you have two options here
1. fastboot commands
2. AIO flasher

get the phone into fastboot and try f;ashing system.img using AIO flasher @  https://forum.hovatek.com/thread-466.html
let me know how that goes

am also experiencing the same issues with error security deny -err:0*2017 in AIO Flasher and fastboot command too
Reply
#45
the IOA Flasher i downloaded from the link u provided isnt working. says i need to install '.NET Framework.
Reply
#46
(04-15-2015, 09:23 PM)JustinnM Wrote: it does coz when i open MTK tools with the fon turned on in shows it's features

please, confirm that you got security deny -err:0*2017 as Olang did
Reply
#47
(04-16-2015, 07:25 PM)JustinnM Wrote: the IOA Flasher i downloaded from the link u provided isnt working. says i need to install '.NET Framework.

then follow the wizard to install it
Reply
#48
(04-16-2015, 07:29 PM)hovatek Wrote:
(04-16-2015, 07:25 PM)JustinnM Wrote: the IOA Flasher i downloaded from the link u provided isnt working. says i need to install '.NET Framework.

then follow the wizard to install it

just install Network 4.0 as AIO Flasher requires, but could it be bootloader lock... I've tried( fastboot oem unlock) still no success.., any help will be appreciated @Hovatek
Reply
#49
(04-16-2015, 08:25 PM)olang Wrote: just install Network 4.0 as AIO Flasher requires, but could it be bootloader lock... I've tried( fastboot oem unlock)  still no success.., any help will be appreciated @Hovatek

we're investigating it. try flashing secro.img and let me know if you still get the error 2004
Reply
#50
(04-17-2015, 08:42 AM)hovatek Wrote:
(04-16-2015, 08:25 PM)olang Wrote: just install Network 4.0 as AIO Flasher requires, but could it be bootloader lock... I've tried( fastboot oem unlock)  still no success.., any help will be appreciated @Hovatek

we're investigating it. try flashing secro.img and let me know if you still get the error 2004

well am still meeting error 2004
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)