Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Tool] techno h5 won't flash after format whole flash on sp flash tool

#11

Hello!
I'm having the same problem with a MTK 6589 based phone (Meo smart A70, based on the Gionee Elife E3, I believe).
The internal memory was formatted (bootlader included). So, as expected, the phone does not even turn on...completely dead...

I have a second phone, which is working. Following information here, using Mtk droid tools, I made a complete backup of the working phone.

My difficulty is with the process of downloading it to the bricked phone:
- I start Sp Flash Tools (v 3.XX, I'm not sure of the version),
- select the scatter file created with mtk droid tools,
- choose "download",
- connect the bricked phone (w/o battery),
- the red progress bar reaches 100%,
- before the download starts is shoes the error: "Error 4032; Message: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI] Enable DRAM fail".

Am I doing something wrong?

P.S.: This is an amazing forum...loads of information. It's a life saver! Keep up the excellent work!


Reply
#12
(This post was last modified: 05-18-2016, 03:16 PM by matybazz. )
(05-18-2016, 01:18 PM)paulo_v Wrote: Hello!
I'm having the same problem with a MTK 6589 based phone (Meo smart A70, based on the Gionee Elife E3, I believe).
The internal memory was formatted (bootlader included). So, as expected, the phone does not even turn on...completely dead...

I have a second phone, which is working. Following information here, using Mtk droid tools, I made a complete backup of the working phone.

My difficulty is with the process of downloading it to the bricked phone:
- I start Sp Flash Tools (v 3.XX, I'm not sure of the version),
- select the scatter file created with mtk droid tools,
- choose "download",
- connect the bricked phone (w/o battery),
- the red progress bar reaches 100%,
- before the download starts is shoes the error: "Error 4032; Message: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI] Enable DRAM fail".

Am I doing something wrong?

P.S.: This is an amazing forum...loads of information. It's a life saver! Keep up the excellent work!

Create a new thread this is someone else's support thread https://forum.hovatek.com/thread-514.html
Reply
#13
it was not my intention to hijack the support thread, I apologize.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)