Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

infocus m330 mt6592

#21

Yup its working perfectly

Sent from my HM NOTE 1LTE using Hovatek mobile


Reply
#22
(04-17-2015, 01:32 AM)cdorepm Wrote: Yup its working perfectly

Sent from my HM NOTE 1LTE using Hovatek mobile
so let me get this straight. the infocus m330 mt6592 can enter fastboot but the PC cant detect it with the fastboot devices command when connected to PC right?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#23
Yes thats right

Sent from my D6502 using Hovatek mobile
Reply
#24
(This post was last modified: 04-17-2015, 03:33 PM by hovatek. )
we have two people with the same issue @ https://forum.hovatek.com/thread-2166-po...l#pid20769 so we're looking into all
BTW There might be a problem with your phone's port.
can the PC detect the phone in any way?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#25
(04-17-2015, 03:26 PM)hovatek Wrote: we have two people with the same issue @ https://forum.hovatek.com/thread-2166-po...l#pid20769 so we're looking into all
BTW There might be a problem with your phone's port.
can the PC detect the phone in any way?

hmm, i will try flashing again after i get my universal charger delivered next week and get the battery charged. i will update the result as soon as i test it.
if the problem persist, i will just send this phone to service center because it is my last resort
Reply
#26
still no help..any updates?
Reply
#27
(04-20-2015, 03:20 PM)cdorepm Wrote: still no help..any updates?

nothing concrete yet
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#28
Is it has problem with the hardware or only software inside?

Sent from my D6502 using Hovatek mobile
Reply
#29
(This post was last modified: 04-20-2015, 10:19 PM by hovatek. )
(04-20-2015, 09:28 PM)cdorepm Wrote: Is it has problem with the hardware or only software inside?

Sent from my D6502 using Hovatek mobile

for your case, I cant say for sure but the other cases look like a locked booloader issue.
since the PC cant detect your device in any mode at all, your usb port is possibly faulty.
As a final comparison, what exactly does
Code:
fastboot devices
show when your phone is connected

also, get another phone and run the same command and let me know the exact output
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#30
Tried..used other phones and my fastboot worked. Used my Z2 and it detect when i run cmd fastboot devices.
When i try fastboot devices cmd when connected to m330, it doesnt show up anything


Sent from my D6502 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)