Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

my SIM CARD SLOTS ARE NOT WORKING BECOS I FLASHED A CUSTOM ROM ON MY INFINIX X506 -2G

#1
(This post was last modified: 04-15-2015, 01:14 PM by [email protected]. )

my SIM CARD SLOTS ARE NOT WORKING BECOS I FLASHED A CUSTOM ROM ON MY INFINIX X506 -2GB RAM -16GB ROM
IT ALSO SHOWS INVALID WHEN I TRY TO CHECK MY IMEI NUMBER.........have tried imei.exe, metaui, and driod tools. droid tools keeps on giving me the error "ERROR :pttycmd1 device NOT found!"


follow this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html . if it still doesnt work then you'll need to flash the stock ROM


I've tried it...it still didnt work and i hadnt saved a backup of my STOCK ROM....PLS HELP ....PLS permit me the download of INFINIX X506 2GRAM 16GB ROM STOCK ROM...MY EMAIL IS [email protected] - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-2439-po...l#pid21104 - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-1566-po...l#pid21105
IT ALSO SHOWS INVALID WHEN I TRY TO CHECK MY IMEI NUMBER.........have tried imei.exe, metaui, and driod tools. droid tools keeps on giving me the error "ERROR :pttycmd1 device NOT found!"


follow this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html . if it still doesnt work then you'll need to flash the stock ROM


I've tried it...it still didnt work and i hadnt saved a backup of my STOCK ROM....PLS HELP ....PLS permit me the download of INFINIX X506 2GRAM 16GB ROM STOCK ROM so i can flash using SP TOOLS pls...MY EMAIL IS [email protected] - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-2439-po...l#pid21104 - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-1566-po...l#pid21105


Reply
#2
I honestly dont understand what this post is about
Reply
#3
(04-15-2015, 02:01 PM)hovatek Wrote: I honestly dont understand what this post is about

my SIM CARD SLOTS ARE NOT WORKING BECOS I FLASHED A CUSTOM ROM ON MY INFINIX X506 -2GB RAM -16GB ROM
IT ALSO SHOWS INVALID WHEN I TRY TO CHECK MY IMEI NUMBER.........have tried imei.exe, metaui, and driod tools. droid tools keeps on giving me the error "ERROR :pttycmd1 device NOT found!" - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-2584-po...l#pid21200

Unfortunately i wasnt able to create a stock back up my phones ROM before this incident happened....pls enable me access to download ORIGINAL STOCK INFINIX X506 ROM so i can flash using SP FLASH TOOL.....my mailbox is [email protected]
Reply
#4
(04-15-2015, 04:02 PM)[email protected] Wrote: ...pls enable me access to download ORIGINAL STOCK INFINIX X506 ROM so i can flash using SP FLASH TOOL.....my mailbox is [email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#5
After i did a T-card update to XOS 2.0 from XUI 1.Z.3.3., after some days usage my USB fails to be recognised by PC (Unknown USB Device) Device Descriptor Request failed...it charges well though.tried this on other systems as well, with the same result.and i no longer see the USB mode menu that normally appears on the phone..please help.. what do i do??

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile
Reply
#6
(08-27-2016, 11:55 AM)[email protected] Wrote: After i did a T-card update to XOS 2.0 from XUI 1.Z.3.3., after some days usage my USB fails to be recognised by PC (Unknown USB Device) Device Descriptor Request failed...it charges well though.tried this on other systems as well, with the same result.and i no longer see the USB mode menu that normally appears on the phone..please help.. what do i do??

Sent from my Infinix-X552 using Hovatek mobile

Does your phone still charge normally?
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)