Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] How to Fix crashed Tecno G9

#1

Hello Everybody
Please I crashed my Tecno G9 last night while I was installing ChainSaw 3D, after installation I was prompted to install plug-ins, when I pressed OK the phone went off and that's all. Now when I on it after the 'Experience Smart Life' message the Tecno logo turns blue and that's how it remains. It still shows charging percentage while charging.
.My tab was rooted
.I don't have clockwork mode installed on it
.USB debugging wasn't enabled on it before it crashed
.I don't have access to another G9
.And there was no backup made too
Please I need your help brothers and sisters,
Have a nice day.......


Reply
#2
(04-24-2015, 09:11 PM)Oasiz Wrote: Hello Everybody
Please I crashed my Tecno G9 last night while I was installing ChainSaw 3D, after installation I was prompted to install plug-ins, when I pressed OK the phone went off and that's all. Now when I on it after the 'Experience Smart Life' message the Tecno logo turns blue and that's how it remains. It still shows charging percentage while charging.
.My tab was rooted
.I don't have clockwork mode installed on it
.USB debugging wasn't enabled on it before it crashed
.I don't have access to another G9
.And there was no backup made too
Please I need your help brothers and sisters,
Have a nice day.......

supply a gmail address
Reply
#3
[email protected]
Reply
#4
(04-25-2015, 09:52 AM)Oasiz Wrote: [email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash system.img (Android) using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#5
I have downloaded all the requires files in the link Sir.
Reply
#6
Sir in the Tecno G9 backup I downloaded there are 4 files titled 'Files to Flash tool '
What am I to do please ?
Reply
#7
(04-25-2015, 06:51 PM)Oasiz Wrote: Sir in the Tecno G9 backup I downloaded there are 4 files titled 'Files to Flash tool '
What am I to do please ?

extract the first and the rest should folllow
Reply
#8
Thanks' Sir
Just Fixed it
Its back on
Thanks alot Bro.
Reply
#9
...............just a botton away
Please i crashed my tab while installing a lesser version of ChainFire 3D. i followed the instructions exactly as before but while i plugged my phone to start the flashing the SP flash tool stopped responding on the way. i closed the app unplugged the tab and now its not responding again. its not showing the charging percentage while plugged to a power source.
how can i go about it.
Reply
#10
(05-14-2015, 08:58 AM)Oasiz Wrote: ...............just a botton away
Please i crashed my tab while installing a lesser version of ChainFire 3D. i followed the instructions exactly as before but while i plugged my phone to start the flashing the SP flash tool stopped responding on the way. i closed the app unplugged the tab and now its not responding again. its not showing the charging percentage while plugged to a power source.
how can i go about it.

read https://forum.hovatek.com/thread-808.html
create a new thread for this particular device issue for further support
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)