Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Tutorial] How to fix a totally dead MTK phone; wont come on, charge or show any sign of life


this file is already in 'files to flash' folder


Reply
(08-15-2014, 04:04 PM)lucrownt Wrote: this file is already in 'files to flash' folder

in that case, go ahead with Sp flash tool ( see http://forum.hovatek.com/showthread.php?tid=159 ). click scatter loading and select the scatter file in the !files to flash folder . refer any sp flash tool question to the sp flash tool thread.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
Pls help am in deep ****......I used s3 boot.img instead of m3 now d don't charge nd it can be switched on bt can't display factory mode only cwm mode.I tried sp flasher bt it didn't work even mtk driod tools show many gibberish on d fone info and it displays "unknown ROM".if I want to use d m3 boot.img,it displays "boot patched already...installation skipped".......help me abeg,thnx
Reply
(08-19-2014, 04:27 PM)adahkennedy Wrote: Pls help am in deep ****......I used s3 boot.img instead of m3 now d don't charge nd it can be switched on bt can't display factory mode only cwm mode.I tried sp flasher bt it didn't work even mtk driod tools show many gibberish on d fone info and it displays "unknown ROM".if I want to use d m3 boot.img,it displays "boot patched already...installation skipped".......help me abeg,thnx

What error did you get when using sp flash tools?

And if yoi can boot тσ cwm ..have you tried restoring α cwm backup??
Reply
(08-19-2014, 04:27 PM)adahkennedy Wrote: Pls help am in deep ****......I used s3 boot.img instead of m3 now d don't charge nd it can be switched on bt can't display factory mode only cwm mode.I tried sp flasher bt it didn't work even mtk driod tools show many gibberish on d fone info and it displays "unknown ROM".if I want to use d m3 boot.img,it displays "boot patched already...installation skipped".......help me abeg,thnx

Same problem with my m3. I ve packed it 4 long. Hovatek pls help us

Reply
(This post was last modified: 08-19-2014, 05:55 PM by hovatek. )
(08-19-2014, 05:40 PM)adepeter Wrote: Same problem with my m3. I ve packed it 4 long. Hovatek pls help us

1. Do you have the M3 MTK backup and SP flash tool?
2. Can you also boot into cwm recovery mode, if yes, have you tried a cwm restore
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
(This post was last modified: 08-19-2014, 06:02 PM by adepeter. )
I ve no backup of the m3.

I didn't install cwm b4 d fone got brick

It shows blue icon at the bottom left of mtk Droid tools.
Reply
(08-19-2014, 06:01 PM)adepeter Wrote: I ve no backup of the m3.

I didn't install cwm b4 d fone got brick

It shows blue icon at the bottom left of mtk Droid tools.

Blue means it's not rooted. I see you've created a thread on this issue so I'll just reply you there
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
Can som1 help me with tecno N7 flash files pls
Reply
Cwm_displays_cant_mount_sd_nd_also_error_mounting_sd,sd-ext_nd_cache
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)