Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Tutorial] How to fix a totally dead MTK phone; wont come on, charge or show any sign of life


Testpoint should be done if the phone is totally not detected by pc?


Reply
(04-20-2016, 09:30 AM)erwun Wrote: Testpoint should be done if the phone is totally not detected by pc?

yes
Reply
(04-20-2016, 12:32 AM)Mostafa80 Wrote: Hi, I have this exact problem, my phone is totally dead after i flashed it with the wrong files. my phone is BLU, can you please till me where can i get the "preloader.bin" for the BLU phones ?

create a new thread so we focus on this
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply
(04-20-2016, 12:41 PM)hovatek Wrote:
(04-20-2016, 09:30 AM)erwun Wrote: Testpoint should be done if the phone is totally not detected by pc?

yes

So,I don't need to make TP?My phone is dead no power but detected in device manager as mtk usb port not preloader
Reply
(04-20-2016, 01:10 PM)erwun Wrote: So,I don't need to make TP?My phone is dead no power but detected in device manager as mtk usb port not preloader

no need for TP
Reply
(05-22-2014, 04:31 PM)hovatek Wrote:
(05-22-2014, 03:58 PM)eaziemurphatt Wrote: Please I can't find a working fone, can u help me

What model of phone?

please i use an infinix hot note and it doesn't have usb debugging
Reply
(04-26-2016, 11:23 AM)sirmayus Wrote: please i use an infinix hot note and it doesn't have usb debugging

create a new thread for this
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply
My phone having mt6735 chipset (Says Model: SESI x6) with dual sim and android 5.1 does not boot, and does not have any sign of life. Computer also does not recognize it after wrong ROM installation probably. Could you please help?
Reply
(05-02-2016, 07:38 PM)beratest Wrote: My phone having mt6735 chipset (Says Model: SESI x6) with dual sim and android 5.1 does not boot, and does not have any sign of life. Computer also does not recognize it after wrong ROM installation probably. Could you please help?

Check your PM inbox
Reply
Pls,i'm having the same error on my techno S3. What can i do?
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)