Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] infinix zero 16gb invalid imei

#11

Just request for nvram backup files and do a restore. Then put your phone in airplane mode and back to normal. Problem solved


Reply
#12
(04-29-2015, 01:05 AM)Yomexshow92 Wrote: I encounter dis sptools error 8038 saying "PMT different from the ROM, it must be downloaded" and other error with the word "PMT" involved. pls help...after downloading the stock backup and I untick preloader as u mentioned earlier

means you'll need to format then flash all files using SP flash tool.
before formatting, i advise you first backup your phone using https://forum.hovatek.com/thread-468.html just in case
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
Av formatted the fone, it cant be flashed again...the fone not coming up or displaying anything again
Reply
#14
i checked a similar problem on this site but was asked to tick all including cache and usrdata but wasnt included in the stock back up i downloaded...pls help
Reply
#15
(This post was last modified: 04-29-2015, 02:12 PM by hovatek. )
(04-29-2015, 01:34 PM)Yomexshow92 Wrote: Av formatted the fone, it cant be flashed again...the fone not coming up or displaying anything again
just load the scatter file in sp flash tool and flash the files that are ticked. dont tick any item that isnt ticked on loading the scatter file. now, flash the files (in the ROM you downloaded from us) to the phone.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#16
the phone is dead not coming up even sptool can recognise it...sptool is writing searching and the phone when connected to charger it not even bringing the red light indicator for charging..jst restless and dont knw wot to to next..Any solution let me knw
Reply
#17
(04-29-2015, 02:32 PM)Yomexshow92 Wrote: the phone is dead not coming up even sptool can recognise it...sptool is writing searching and the phone when connected to charger it not even bringing the red light indicator for charging..jst restless and dont knw wot to to next..Any solution let me knw

nothing to panic about. uninstall then re-install vcom drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html and try again
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#18
Av tried it again but still sptool cant identify it and it install it as MediaTek Da usb VCOM port..i think it hard brick cuz i used Auto format flash in sptool to format it and i choose format whole flash except Bootloader when i was asked to format it...

Reply
#19
jst want to knw maybe my fone can still work or not and will like to knw the solution if it can..thanks
Reply
#20
(04-29-2015, 04:20 PM)Yomexshow92 Wrote: jst want to knw maybe my fone can still work or not and will like to knw the solution if it can..thanks

your phone will work again, you just need to relax. 
Now, did you backup before the format as instructed?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)