Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno Q1 brick

#1

having ish wit a tecno q1. D fone is not coming up at all.
It wil on, displayed d blue tecno logo, nd in d next 10sec it wil vibrate nd turn off instantly. I try to flash d stock rom bt d system is nt detecting d fone at all. So dats jst d ish am facing rit away. Need assistance on hw to get dis fone flashed.


Reply
#2
urgent response needed oooo
Reply
#3
(04-25-2015, 04:52 PM)mboy13 Wrote: having ish wit a tecno q1. D fone is not coming up at all.
It wil on, displayed d blue tecno logo, nd in d next 10sec it wil vibrate nd turn off instantly. I try to flash d stock rom bt d system is nt detecting d fone at all. So dats jst d ish am facing rit away. Need assistance on hw to get dis fone flashed.

what OS is this Q1 running on? and do you have the exact stock ROM for it?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
4.0 nd yes i did hav d exact stock
Reply
#5
i ws even tinking mayb is frm d cord. Bt wen i got a 2.0 cord, stil d same tyn. Wen i plug d cord, instead d system to detect d fone. It wunt bt it wil rada vbrate nd start charging
Reply
#6
(04-25-2015, 10:33 PM)mboy13 Wrote: i ws even tinking mayb is frm d cord. Bt wen i got a 2.0 cord, stil d same tyn. Wen i plug d cord, instead d system to detect d fone. It wunt bt it wil rada vbrate nd start charging

install vcom drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html and try flashing again
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
i hv don all dat. D tyn is, d system aint recognizn d fone at allllll
Reply
#8
(This post was last modified: 04-27-2015, 09:01 AM by hovatek. )
(04-26-2015, 11:22 PM)mboy13 Wrote: i hv don all dat. D tyn is, d system aint recognizn d fone at allllll

so far the phone charges when connected to PC  (and when trying to flash using sp flash tool) then its most likely a vcom driver issue (although it could be a cord or phone port or PC port issue). you might need to try another PC
BTW, can you get access to a working Q1?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)