Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

An endless boot loop with my infinix hot x507

#1

Hi everyone,

I tried to flash a custom rom on my infinix x507 and after flashing and reboot I am going into an endless boot loop...

plz help I wanna get back to the stock rom.
need the stock rom and how to flash it.

any help would be appreciated...
my email: [email protected]

thanks in advance.


Reply
#2
(04-25-2015, 11:40 PM)Lessismooore Wrote: Hi everyone,

I tried to flash a custom rom on my infinix x507 and after flashing and reboot I am going into an endless boot loop...

plz help I wanna get back to the stock rom.
need the stock rom and how to flash it.

any help would be appreciated...
my email: [email protected]

thanks in advance.

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#3
Thank you so much, am downloading the sw right now and gonna try it this evening...
Appreciate your great efforts...
Reply
#4
I downloaded the infinix hot x507 firmware, and installed the drivers, used the sp flash tool to format then flash the firmware "the system only", then I tried to power on the phone and it wasn't responding, then I tried to flash preload, boot, recovery, and system and still the phone won't power on.

now my phone is also not recognized from my pc, phone is completely bricked can't power on, can't connect to sp flash tool or anything, please help....
Reply
#5
(This post was last modified: 04-27-2015, 04:36 AM by Lessismooore. )
update: I removed all the MTK drivers from my pc and installed it manually again, and finally connecting to sp flash tool, this time I flashed all files including mbr and everything and bingoooooo I can see my phone working again, but unfortunately it's going into a boot loop, don't know what to do plz help...
Reply
#6
(04-27-2015, 04:36 AM)Lessismooore Wrote: update: I removed all the MTK drivers from my pc and installed it manually again, and finally connecting to sp flash tool, this time I flashed all files including mbr and everything and bingoooooo I can see my phone working again, but unfortunately it's going into a boot loop, don't know what to do plz help...

ensure there's a working formatted SD card in the phone during flashing.
after flashing, boot into recovery mode and do a factory reset
Reply
#7
(04-27-2015, 09:04 AM)hovatek Wrote:
(04-27-2015, 04:36 AM)Lessismooore Wrote: update: I removed all the MTK drivers from my pc and installed it manually again, and finally connecting to sp flash tool, this time I flashed all files including mbr and everything and bingoooooo I can see my phone working again, but unfortunately it's going into a boot loop, don't know what to do plz help...

ensure there's a working formatted SD card in the phone during flashing.
after flashing, boot into recovery mode and do a factory reset

yeah that was one of the solutions but unfortunately I didn't find a custom recovery to flash it through the sp flash tool, in fact there was one more missing step after flashing the rom which is "clear eMMC" through the original recovery and the phone booted normally and now rooted with a custom recovery.

Thank you so much Hovatek for your great efforts & support.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)