Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Infinix Zero X506 (16GB) J608 BootLoop Bug after latest Update!!!

#11

Modem_X506-J608-16G-20150310


Reply
#12
(05-21-2015, 02:29 PM)AGmR Wrote: Modem_X506-J608-16G-20150310

go to settings > about > status > imei  tell me what that shows too
BTW, did you flash any file to the phone before this happened? how did it start?
Reply
#13
(This post was last modified: 05-21-2015, 03:27 PM by AGmR. )
IMEI(Slot1)
355******4
IMEI SV(Slot1)
78
IMEI(Slot2)
355******2
IMEI SV(Slot2)
78
ـــــــــــــــــــ
No,I didnt flash any file to the phone before this happened, Im really dnt know!
Reply
#14
(05-21-2015, 03:27 PM)AGmR Wrote: IMEI(Slot1)
355******4
IMEI SV(Slot1)
78
IMEI(Slot2)
355******2
IMEI SV(Slot2)
78
ـــــــــــــــــــ
No,I didnt flash any file to the phone before this happened, Im really dnt know!

your IMEI too is fine.
let me see a screenshot of your SIM management area
Reply
#15
(This post was last modified: 05-21-2015, 07:49 PM by AGmR. Edit Reason: Add Scrn Shot. )
I can't enter to it.

http://i.imgur.com/LIookhs.png
Reply
#16
(05-21-2015, 07:43 PM)AGmR Wrote: I can't enter to it.

http://i.imgur.com/LIookhs.png

please, refer to https://forum.hovatek.com/thread-2936-po...l#pid23493
were you having this sim detection issue as at then?
Reply
#17
Yes thats right.
Reply
#18
(05-21-2015, 08:26 PM)AGmR Wrote: Yes thats right.

re-flash the J608 ROM (without J609 replacement) and let me know how it goes
Reply
#19
Lightbulb 
Im sry Mr. hovatek bout late reply but i was so busy last days,

So the problem was from "phone sim slot" Exclamation so nw sim worked and everything cool Smile

Case Closed. Angel
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)