Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Please help tecno m3

#11

(06-19-2015, 07:18 PM)hovatek Wrote:
(06-19-2015, 05:23 PM)westk93 Wrote: Please this file doesnt work with the phone i think i need 4.4 new os smart life

its very urgent. gmail [email protected]

granted!
what error did you get?

no error just wont boot after flash and the rom doesnt show experience life now


Reply
#12
(06-19-2015, 07:18 PM)hovatek Wrote:
(06-19-2015, 05:23 PM)westk93 Wrote: Please this file doesnt work with the phone i think i need 4.4 new os smart life

its very urgent. gmail [email protected]

granted!
what error did you get?

please i am having a little problem after installing the new rom u gave me 4.4 the phone comes on but stuck at tecno boot loop i tried to do hard reset from recovery but its not possible because the wipe and reset doesnt have a yes option.... please help
Reply
#13
(06-20-2015, 01:40 PM)westk93 Wrote: please i am having a little problem after installing the new rom u gave me 4.4 the phone comes on but stuck at tecno boot loop i tried to do hard reset from recovery but its not possible because the wipe and reset doesnt have a yes option.... please help

is the phone stuck at logo on boot?
Reply
#14
(06-20-2015, 03:14 PM)hovatek Wrote:
(06-20-2015, 01:40 PM)westk93 Wrote: please i am having a little problem after installing the new rom u gave me 4.4 the phone comes on but stuck at tecno boot loop i tried to do hard reset from recovery but its not possible because the wipe and reset doesnt have a yes option.... please help

is the phone stuck at logo on boot?


yes bro. i dont know what to do
Reply
#15
(06-20-2015, 03:28 PM)westk93 Wrote: yes bro. i dont know what to do

did you flash the ROM with a formatted SD card in the phone?
Reply
#16
no bro. is that what i am doing wrong ??
Reply
#17
(06-22-2015, 12:04 PM)westk93 Wrote: no bro. is that what i am doing wrong ??

its very possible
Reply
#18
ok i just did that and i am still having the same problem stuck at tecno i also try to erase user data through fastboot but no hope still
Reply
#19
(06-22-2015, 03:59 PM)westk93 Wrote: ok i just did that and i am still having the same problem stuck at tecno i also try to erase user data through fastboot but no hope still

re-flash the stock ROM then boot into factory mode. let me know if you find the option with emmc on the list
Reply
#20
i have tried that too there is no emmc option in the factory mode just the factory mode i dont know what else to do bro.please i will be glad if u can help
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)