Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TECNO H5

#1

Tecno h5 saying Pmt changed for d ROM;it must be downloaded ....i got this error doing flashing....with spflashtools


Reply
#2
(05-01-2015, 10:23 PM)shevaman4u Wrote: Tecno h5 saying Pmt changed for d ROM;it must be downloaded ....i got this error doing flashing....with spflashtools

1. do you have the stock rom and how did you get it?
2. whats wrong with the phone and how did it start
3. whats the present condition of the phone?
Reply
#3
1.I have the stock ROM which I backup with mtkdriod tools from another good tecno h5

2. I was installed some apps before d Fone just seized...then I try rooting but only stuck/hang on d tecno logo

3. I was flashing it some days back with spflash tool...but on d process when flashing...it just hang on 66% I waited for long period of time...but no miracle so I disconnected d process.....so I try reflashing but not even loading on d process but only shows red loading without counting d flashing kilobyte.. Then later it with pop did error....PMP change from ROM ....IT MUST BE DDOWNLOADED..



Present condition? The phone still hang on d logo but now it will display blank because I have flashed some process which stopped at 66%.....
..
Reply
#4
(05-02-2015, 11:16 PM)shevaman4u Wrote: 1.I have the stock ROM which I backup with mtkdriod tools from another good tecno h5

2. I was installed some apps before d Fone just seized...then I try rooting but only stuck/hang on d tecno logo

3. I was flashing it some days back with spflash tool...but on d process when flashing...it just hang on 66% I waited for long period of time...but no miracle so I disconnected d process.....so I try reflashing but not even loading on d process but only shows red loading without counting d flashing kilobyte.. Then later it with pop did error....PMP change from ROM ....IT MUST BE DDOWNLOADED..



Present condition? The phone still hang on d logo but now it will display blank because I have flashed some process which stopped at 66%.....
..


format (except bootloader) then try flashing the files again
Reply
#5
Still bringing ERROR BROM.....isn't even connecting talk less of formatting
Reply
#6
Please help
Reply
#7
(05-05-2015, 07:42 AM)shevaman4u Wrote: Still bringing ERROR BROM.....isn't even connecting talk less of formatting

whats version of sp flash tool are you using and have you uninstalled and re-installed vcom drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)