Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno P5 boot loopimg

#11

(05-08-2015, 11:41 PM)ExcellentAndroid Wrote: Flashtools is not working: it properly loads the scatter file but when i press 'Download' everything turns grey except the stop button just as normal, but  it doesn't show any sigh of progression in the the flashing process. please what can possibly be the cause? What should I do?

you're probably not using it right.
1. ensure you'd installed vcom drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html
2. you're to connect the phone to PC (switched off with battery inside) just when stop shows red, not before


Reply
#12
(05-09-2015, 11:01 AM)hovatek Wrote:
(05-08-2015, 11:41 PM)ExcellentAndroid Wrote: Flashtools is not working: it properly loads the scatter file but when i press 'Download' everything turns grey except the stop button just as normal, but  it doesn't show any sigh of progression in the the flashing process. please what can possibly be the cause? What should I do?

you're probably not using it right.
1. ensure you'd installed vcom drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html
2. you're to connect the phone to PC (switched off with battery inside) just when stop shows red, not before

the problem is that the automatically starts booting when plugged to the PC. The PC also detects and releases it even when still plugged in.
Reply
#13
(05-09-2015, 08:29 PM)ExcellentAndroid Wrote: the problem is that the automatically starts booting when plugged to the PC. The PC also detects and releases it even when still plugged in.

ok. try using AIO flasher @ https://forum.hovatek.com/thread-466.html
Reply
#14
(05-09-2015, 10:44 PM)hovatek Wrote:
(05-09-2015, 08:29 PM)ExcellentAndroid Wrote: the problem is that the automatically starts booting when plugged to the PC. The PC also detects and releases it even when still plugged in.

ok. try using AIO flasher @ https://forum.hovatek.com/thread-466.html

When I type 'adb reboot bootloader' it says 'error: device not found.'
Reply
#15
(05-10-2015, 08:22 PM)ExcellentAndroid Wrote: When I type 'adb reboot bootloader' it says 'error: device not found.'

connect the phone while in factory mode (volume down + power)
Reply
#16
(05-11-2015, 09:31 AM)hovatek Wrote:
(05-10-2015, 08:22 PM)ExcellentAndroid Wrote: When I type 'adb reboot bootloader' it says 'error: device not found.'

connect the phone while in factory mode (volume down + power)
Problem solved! It was my mistake; MT65xx drivers weren't properly installed on the PC so I had to do it manually. Fortunately it worked when I retried flashing using flashtools V5.xx. Thanks Hovatek.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)