Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Samsung GT-i19082 Clone Always Booting to CWM Recovery -SOLVED!!!

#1
(This post was last modified: 05-14-2015, 01:01 PM by GanG. )

my device was hanging on boot logo so i boot to CWM recovery and format and wipe all now when i turn on the phone it shows boot logo then goes straight to CWM Recovery. have even restore all my BackUp still the same problem.......
help Admin


Reply
#2
(05-08-2015, 09:16 AM)GanG Wrote: my device was hanging on boot logo so i boot to CWM recovery and format and wipe all now when i turn on the phone it shows boot logo then goes straight to CWM Recovery. have even restore all my BackUp still the same problem.......
help Admin

likely a corrupted /system partition. how did you make the backups you've been flashing back to the phone?
Reply
#3
(05-08-2015, 12:15 PM)hovatek Wrote: likely a corrupted /system partition. how did you make the backups you've been flashing back to the phone?

MTKDroid backup have been using these backup to restore the device since but now it not restoring successful Sad
Reply
#4
(05-09-2015, 01:03 AM)GanG Wrote: MTKDroid backup have been using these backup to restore the device since but now it not restoring successful Sad

list all the files in one of the backups with you.
BTW, was there a formatted SD card in the phone during sp flash tool flashing?
Reply
#5
Okay in backup i have

Boot
DSP_BL
EBR1
EBR2
files
Firmware.info
Logo
MBR
mount.infor
MT6575_Android_scatter_emmc
Nodl_expodb
Nodl_misc
Nodl_pmt
Nodl_seccfg
Nvram
Phone.infor
Preloader_and_dsp
Recovery
Secro
System.ext4
Uboot
Userdata_nvram_only
Reply
#6
After i put on my sdcard and restore my mtk backup then i boot and it went to CWM and shows

CWM automade 09.04.2015 00:30:05
E:Can't mount /cache/recovery/command
E:Can't mount /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't mount /cache/recovery/last_log
E:Can't open /cache/recovery/last_log
Reply
#7
(05-10-2015, 12:48 AM)GanG Wrote: After i put on my sdcard and restore my mtk backup then i boot and it went to CWM and shows

CWM automade 09.04.2015 00:30:05
E:Can't mount /cache/recovery/command
E:Can't mount /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't mount /cache/recovery/last_log
E:Can't open /cache/recovery/last_log

you need to get another mtk backup or use a cwm backup. looks like a problem with the /system of the mtk backup
try doing the second phase as described @ https://forum.hovatek.com/thread-468.html
Reply
#8
(05-10-2015, 03:40 AM)hovatek Wrote:
(05-10-2015, 12:48 AM)GanG Wrote: After i put on my sdcard and restore my mtk backup then i boot and it went to CWM and shows

CWM automade 09.04.2015 00:30:05
E:Can't mount /cache/recovery/command
E:Can't mount /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't mount /cache/recovery/last_log
E:Can't open /cache/recovery/last_log

you need to get another mtk backup or use a cwm backup. looks like a problem with the /system of the mtk backup
try doing the second phase as described @ https://forum.hovatek.com/thread-468.html

but have already done the back up of the cwm and mtk when the phone is on good stage and then have been using them to Recover the phone
Reply
#9
(05-11-2015, 10:10 AM)GanG Wrote: but have already done the back up of the cwm and mtk when the phone is on good stage and then have been using them to Recover the phone

your backups dont seem to be working at the /system level.
boot into CWM recovery > Advanced > format system partition
then restore the cwm backup again
Reply
#10
its fixed and now booting fine thanks ADMIN Big Grin
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)