Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno phantom z stock rom backup needed

#1

I bricked my phantom z, in the process of updating it, after since it don't boot again, please I need download permission for the stock rom for phantom z A7, here is Gmail account [email protected]


Reply
#2
(05-19-2015, 06:24 AM)Qenylas Wrote: I bricked my phantom  z, in the process of updating it,  after since it don't boot again,  please I need download permission for the stock rom for phantom z  A7, here is Gmail account [email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash all files using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#3
Thanks for giving me the permission to download, when I flashed the phone with the system.img ,everything became blank and now the phone didn't even on again,now I don't know what to, please help me revive my phone I'm just like a dead man when I'm without my phone......please tell me what to do
Reply
#4
(05-22-2015, 10:16 AM)Qenylas Wrote: Thanks for giving me the permission to download, when I flashed the phone with the system.img ,everything became blank and now the phone didn't even on again,now I don't know what to, please help me revive my phone I'm just like a dead man when I'm without my phone......please tell me what to do

i asked you to flash all files, not system.img alone
Reply
#5
(05-23-2015, 10:59 AM),ll hovatek Wrote:
(05-22-2015, 10:16 AM)Qenylas Wrote: Thanks for giving me the permission to download, when I flashed the phone with the system.img ,everything became blank and now the phone didn't even on again,now I don't know what to, please help me revive my phone I'm just like a dead man when I'm without my phone......please tell me what to do

i asked you to flash all files, not system.img alone

I flashed all files but I get error when it get to uboot saying I should press ctrl+alt+t to on debug which I did , and when I flashed all file again I still get the error and the phone still remain dead. And please what will I select for the uboot path because uboot is not in the scatter file. Please put me throug.
Reply
#6
(05-23-2015, 12:14 PM)Qenylas Wrote: I flashed all files but I get error when it get to uboot saying I should press ctrl+alt+t to on debug which I did , and when I flashed all file again I still get the error and the phone still remain dead. And please what will I select for the uboot path because uboot is not in the scatter file. Please put me throug.

whats the error you got in sp flash tool and what version are you using?
Reply
#7
(05-23-2015, 12:59 PM)hovatek Wrote:
(05-23-2015, 12:14 PM)Qenylas Wrote: I flashed all files but I get error when it get to uboot saying I should press ctrl+alt+t to on debug which I did , and when I flashed all file again I still get the error and the phone still remain dead. And please what will I select for the uboot path because uboot is not in the scatter file. Please put me throug.

whats the error you got in sp flash tool and what version are you using?

The version is 5.1 and  the error is press ctrl+alt+t to on debug. 
Reply
#8
(05-23-2015, 01:12 PM)Qenylas Wrote: The version is 5.1 and  the error is press ctrl+alt+t to on debug. 

there should be an error code at the top and a hint at the bottom
Reply
#9
Just to reflash now to see the error code, I found nothing the flashing went well without error, my phone is now alive thanks to you people, God bless ur hustle....
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)