Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Successfully Installed Custom ROM for MTK6572 devices now stuck on Bootloop. Advise

#1

Members,

I recently come across Cleveri Rom based on MTK6572. I succesfully installed it in my tecno H5 and after rebooting it stuck on bootloop.

What could be the issue? I have wiped chache, dalvik and did factory reset still nothing.

Advise accordingly


Reply
#2
(07-01-2014, 02:31 PM)sparleta Wrote: Members,

I recently come across Cleveri Rom based on MTK6572. I succesfully installed it in my tecno H5 and after rebooting it stuck on bootloop.

What could be the issue? I have wiped chache, dalvik and did factory reset still nothing.

Advise accordingly

The ROM is obviously incompatible with the phone. dump the logcat and lets take a look
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(07-01-2014, 06:46 PM)hovatek Wrote:
(07-01-2014, 02:31 PM)sparleta Wrote: Members,

I recently come across Cleveri Rom based on MTK6572. I succesfully installed it in my tecno H5 and after rebooting it stuck on bootloop.

What could be the issue? I have wiped chache, dalvik and did factory reset still nothing.

Advise accordingly

The ROM is obviously incompatible with the phone. dump the logcat and lets take a look

Thanks. any link to guide me to dump the logcat?
Reply
#4
what method did you use to port the ROM? please be as detailed as possible
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(07-02-2014, 09:23 AM)hovatek Wrote: what method did you use to port the ROM? please be as detailed as possible

I downloaded the ROM from xda and copied it to my sdcard. I booted my device into recovery (Using calvin touch recovery) and wiped data, chache and dalvik then chose install from sdcard.

The installation was successfull and rebooted the phone. After the reboot it keeps on showing tecno logo on and off
Reply
#6
(07-03-2014, 06:03 AM)sparleta Wrote:
(07-02-2014, 09:23 AM)hovatek Wrote: what method did you use to port the ROM? please be as detailed as possible

I downloaded the ROM from xda and copied it to my sdcard. I booted my device into recovery (Using calvin touch recovery) and wiped data, chache and dalvik then chose install from sdcard.

The installation was successfull and rebooted the phone. After the reboot it keeps on showing tecno logo on and off

Connect phone to PC > launch adb > flash the ROM > reboot the phone > in adb, type adb logcat > logcat.txt then tap enter
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(07-03-2014, 09:21 AM)hovatek Wrote:
(07-03-2014, 06:03 AM)sparleta Wrote:
(07-02-2014, 09:23 AM)hovatek Wrote: what method did you use to port the ROM? please be as detailed as possible

I downloaded the ROM from xda and copied it to my sdcard. I booted my device into recovery (Using calvin touch recovery) and wiped data, chache and dalvik then chose install from sdcard.

The installation was successfull and rebooted the phone. After the reboot it keeps on showing tecno logo on and off

Connect phone to PC > launch adb > flash the ROM > reboot the phone > in adb, type adb logcat > logcat.txt then tap enter

Thanks let me give it a try and will give feedback
Reply
#8
Done the adb logcat there is none found. Whats the status of custom rom for tecno h5 that u guys are cooking
Reply
#9
Work in progress. Cant give specifics for now
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)