Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno h3 booting problem

#1

I have a tecno h3 that hangs at tecno logo after its brief vibration. It can boot into recovery(stock)


Sent from my TECNO S3 using Hovatek mobile


Reply
#2
(05-29-2015, 08:30 PM)mencoronaldo Wrote: I have a tecno h3 that hangs at tecno  logo after its brief vibration. It can boot into recovery(stock)


Sent from my TECNO S3 using Hovatek mobile

how did it get bricked?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#3
(05-30-2015, 09:03 AM)hovatek Wrote:
(05-29-2015, 08:30 PM)mencoronaldo Wrote: I have a tecno h3 that hangs at tecno  logo after its brief vibration. It can boot into recovery(stock)


Sent from my TECNO S3 using Hovatek mobile

how did it get bricked?

Can't really tell

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile
Reply
#4
(05-30-2015, 11:16 AM)mencoronaldo Wrote: Can't really tell

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile

slot in a formatted SD card then boot into recovery mode and do a factory reset
if that doesnt resolve it, supply a gmail address
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#5
(05-30-2015, 03:57 PM)hovatek Wrote:
(05-30-2015, 11:16 AM)mencoronaldo Wrote:

slot in a formatted SD card then boot into recovery mode and do a factory reset
if that doesnt resolve it, supply a gmail address

After inserting an sd card, boot into >Wipe data/factory reset, the options there are all no.

Mencoronaldo@gmail.com



Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile
Reply
#6
(05-30-2015, 07:11 PM)mencoronaldo Wrote: After inserting an sd card, boot into >Wipe data/factory reset, the options there are all no.

Mencoronaldo@gmail.com



Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile

download the file at https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...t=download

let me know once downloaded
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#7
(05-31-2015, 08:11 AM)hovatek Wrote:
(05-30-2015, 07:11 PM)mencoronaldo Wrote: After inserting an sd card, boot into >Wipe data/factory reset, the options there are all no.

Mencoronaldo@gmail.com



Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile

download the file at https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...t=download

let me know once downloaded

Downloaded
Thanks it worked

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile
Reply
#8
(05-31-2015, 08:11 AM)hovatek Wrote:
(05-30-2015, 07:11 PM)mencoronaldo Wrote:

download the file at https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...t=download

let me know once downloaded


Pls can you help me with backup of NEW TECNO P5 Nvram


Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile
Reply
#9
(06-01-2015, 07:55 PM)mencoronaldo Wrote: Pls can you help me with backup of NEW TECNO P5 Nvram

Sent from my TECNO M3 using Hovatek mobile

create a new thread for this to avoid a mixup
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply
#10
(06-01-2015, 07:53 PM)mencoronaldo Wrote:
(05-31-2015, 08:11 AM)hovatek Wrote:
(05-30-2015, 07:11 PM)mencoronaldo Wrote:

download the file at https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...t=download

let me know once downloaded


The phone goes back to boot loop after some time of flashing


Sent from my TECNO S3
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)