Want to support our free Tech. tutorials, videos and tools? Donate A Gadget

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Share Share Pin
twrp mediatek touch not working and some other issues
#1


Ok so i used havotek auto twrp porter for my device lenovo tb-7104f running on 8.1 go oreo and mediatek 8167
After port is done i flashed it
It booted successful but touch is not working i mean touch is working but not correctly when i touch install it touch reboot this is going on and twrp is also in landscape ( i have not any issue with landscape i love it but i thought it can cause issues) and one more thing when i struggle and somehow i click something it says 0 storage and also when i boot in twrp i have to flash system again it says no os installed
Reply
#2

(04-06-2021, 06:22 AM)AKS BRAR Wrote:  ...
It booted successful but touch is not working i mean touch is working but not correctly when i touch install it touch reboot

the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-38100.html should help fix inverted touch


(04-06-2021, 06:22 AM)AKS BRAR Wrote:  ...and somehow i click something it says 0 storage and also when i boot in twrp i have to flash system again it says no os installed

be sure to check the mount points, see this post @ https://forum.hovatek.com/thread-39187-p...#pid214347
if you are having 0 mb internal storage and encrypted data then see https://forum.hovatek.com/thread-30160.html
Reply


Possibly Related Threads…
Thread / Author Replies Views Last Post



Users browsing this thread: 1 Guest(s)