Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

New TECNO P5 NvRam backup need

#11

(06-04-2015, 09:58 PM)hovatek Wrote: slot in a formatted SD card into the phone then repeat flashing. when done, do a factory reset in recovery mode

I've done that and it's still not able to detect my sim


Sent from my TECNO S3


Reply
#12
(06-05-2015, 03:57 PM)mencoronaldo Wrote: I've done that and it's still not able to detect my sim


Sent from my TECNO S3

go to Settings > About > Baseband. what does it show?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
(06-05-2015, 05:19 PM)hovatek Wrote:
(06-05-2015, 03:57 PM)mencoronaldo Wrote:

go to Settings > About > Baseband. what does it show?

It displays "Unknown"


Sent from my TECNO S3
Reply
#14
Flash only the secro.img into your tecno p5 and the network and baseband will start working again

Sent from my Infinix X507 using Hovatek mobile
Reply
#15
(06-12-2015, 01:53 PM)mencoronaldo Wrote: It displays "Unknown"


Sent from my TECNO S3

you still need to flash the stock backup, especially secro.img

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#16
(This post was last modified: 06-12-2015, 09:24 PM by mencoronaldo. )
(06-12-2015, 08:00 PM)hovatek Wrote:
(06-12-2015, 01:53 PM)mencoronaldo Wrote:

you still need to flash the stock backup, especially secro.img

Let me try


Sent from my TECNO S3
Reply
#17
(06-12-2015, 09:22 PM)mencoronaldo Wrote:
(06-12-2015, 08:00 PM)hovatek Wrote: [quote='mencoronaldo' pid='31349' dateline='1434113619']

you still need to flash the stock backup, especially secro.img

Each time I try to flag the secro.img it hangs my resulting to (flash tool not responding)



Sent from my TECNO S3
Reply
#18
(06-15-2015, 07:59 PM)mencoronaldo Wrote: Sent from my TECNO S3

whatever you do, do not interrupt flashing
are you able to flash all other files except secro.img?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
(06-15-2015, 08:42 PM)hovatek Wrote:
(06-15-2015, 07:59 PM)mencoronaldo Wrote: Sent from my TECNO S3

whatever you do, do not interrupt flashing
are you able to flash all other files except secro.img?

When I flash the whole ROM it goes smoothly, but when I try to flash only the secro.img that's when the problem happens

Sent from my TECNO S3
Reply
#20
(06-20-2015, 02:13 PM)mencoronaldo Wrote: When I flash the whole ROM it goes smoothly, but when I try to flash only the secro.img that's when the problem happens

Sent from my TECNO S3

thats quite ambiguous
are you saying when you load the scatter file and other items are ticked alongside secro.img, flashing goes fine?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)