Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno M3 android version 4.4.2 can't fully boot

#1

My tecno Tecno M3 4.4.2 develop a problem. It can't boot fully, once it shows tecno after few secs of loading it will trip off on its own. At times if I don't on it for a long time it will boot but when am using it it will trip off. I try to hard it my holding vol+ and power button under the "wipe data /factory reset" there is no "yes---delete all user data". And when I try try vol- and power button, once I click Emmc it will trip off. If it requires full files flashing my email is [email protected]


Reply
#2
(06-04-2015, 12:13 AM)Twonity Wrote: My tecno Tecno M3 4.4.2 develop a problem. It can't boot fully, once it shows tecno after few secs of loading it will trip off on its own. At times if I don't on it for a long time it will boot but when am using it it will trip off. I try to hard it my holding vol+ and power button under the "wipe data /factory reset"  there is no "yes---delete  all user data". And when I try try vol- and power button, once I click Emmc it will trip off. If it requires full files flashing my email is [email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
Thanks. Should I flash all the files?
Reply
#4
(06-04-2015, 11:14 AM)Twonity Wrote: Thanks. Should I flash all the files?

start with just system.img then all files if that alone doesnt resolve it
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)