Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Downloads] My Infinix X500 wont boot after restoring to factory

#11

(06-26-2015, 12:07 PM)Ghost Wrote: i did as you said. still the same. still stuck on boot logo

repeat flashing and factory reset in recovery mode then give the phone some minutes


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
(06-26-2015, 02:17 PM)hovatek Wrote:
(06-26-2015, 12:07 PM)Ghost Wrote: i did as you said. still the same. still stuck on boot logo

repeat flashing and factory reset in recovery mode then give the phone some minutes

Which of the files should i flash, should i flash everything?
Reply
#13
(06-26-2015, 05:08 PM)Ghost Wrote: Which of the files should i flash, should i flash everything?

all
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
(06-26-2015, 08:43 PM)hovatek Wrote:
(06-26-2015, 05:08 PM)Ghost Wrote: Which of the files should i flash, should i flash everything?

all

After doing it as you said, all i got was mount/ data error and when i power the phone its still stuck on boot screen
Reply
#15
(07-10-2015, 05:45 AM)Ghost Wrote: After doing it as you said, all i got was mount/ data error and when i power the phone its still stuck on boot screen

follow the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-580.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)