Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Tutorial] SP FLASHTOOL AND MTK TOOLS NOT DETECTING MY TECNO P5

#1

please hovatek, i have a bricked tecno p5(stuck at tecno boot logo) it runs android 4.2. I have taken the phone to engineers both they told me its not accepting the p5 software. I didn't believe them so i have been trying to do it myself ever since, following instructions from your site. Now am just confused. I installed the drivers correctly but neither sp flashtool nor mtk tool detected it. What do you suggest i do.
Thanks.


Reply
#2
(06-10-2015, 10:41 AM)Agaths Wrote: please hovatek, i have a bricked tecno p5(stuck at tecno boot logo) it runs android 4.2. I have taken the phone to engineers both they told me its not accepting the p5 software. I didn't believe them so i have been trying to do it myself ever since, following instructions from your site. Now am just confused. I installed the drivers correctly but neither sp flashtool nor mtk tool detected it. What do you suggest i do.
Thanks.

1. whats the color of the first TECNO that appears on boot, white or blue?
2. do you have the firmware for your exact model?
Reply
#3
The first colour at boot is white, and no, i don't have the exact firmware
Reply
#4
(06-10-2015, 04:10 PM)Agaths Wrote: The first colour at boot is white, and no, i don't have the exact firmware

thats new os
supply a gmail address
Reply
#5
its...[email protected]
Reply
#6
(06-10-2015, 07:06 PM)Agaths Wrote: its...[email protected]

granted! download P5 new OS @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)