Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] brom error while using sp flash

#11

I don't knw d differenc but its dat place u can delete cache nd factory reset .... Whilee d power + down worked but its in Chinese


Reply
#12
I can't differentiate but it's in that delete cache, reset factory and yes I was able to go to power up+ down but it's in Chinese
Reply
#13
(06-19-2015, 02:16 PM)ttoobbyy Wrote: I don't knw d differenc but its dat place u can delete cache nd factory reset .... Whilee d power + down worked but its in Chinese

ok. you can enter factory mode.we can try AIO flasher
1. is your m3 4.2 or 4.4? if 4.2, is it old or new OS?
2. list all the items you see in recovery mode
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
4.2 old
reboot system now
apply update from adb
apply update from sd card
wipe data/factory reset
wipe cache partition
back up user data
restore user data
Reply
#15
4.2 old
reboot system now
apply update from adb
apply update from sd card
wipe data/factory reset
wipe cache partition
back up user data
restore user data
Reply
#16
Tongue 
(06-19-2015, 09:33 PM)ttoobbyy Wrote: 4.2 old
reboot system now
apply update from adb
apply update from sd card
wipe data/factory reset
wipe cache partition
back up user data
restore user data

boot the phone into factory mode then use ADB to reboot it into fastboot
download cwm recovery image for old m3 4.2 @ https://forum.hovatek.com/thread-75.html then flash using AIO flasher @  https://forum.hovatek.com/thread-466.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
did not work error message saying to many links nd when i try to unmount it say no device found
Reply
#18
(06-22-2015, 07:01 AM)ttoobbyy Wrote: did not work error message saying to many links nd when i try to unmount it say no device found

connect the phone to PC while in factory mode then launch mtk droid tools
let me know if it gets detected
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
connect to device
error......totalbytesperchunk not found. set default page /spare 2048/64
....uknown rom structure, backup not possible
attention..... recovery doesn't suit this phone
uknown rom structure, backup not possible .this was d error i received


but on d phone information build date utc was 19700101-000000
Reply
#20
(This post was last modified: 06-22-2015, 03:48 PM by hovatek. )
(06-22-2015, 12:06 PM)ttoobbyy Wrote: connect to device
error......totalbytesperchunk not found. set default page /spare 2048/64
....uknown rom structure, backup not possible
attention.....  recovery doesn't suit this phone
uknown rom structure, backup not possible  .this was d error i received


but on d phone information build date utc was 19700101-000000

the phone's ROM is a mess. the Nand storage might be corrupt
try flashing one file at a time in sp flash tool. let me know if any is successful
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)