Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] my tecno m3 won't go pass boot logo

#11

When I click on flash under fastboot flasher it shows in the custom output blah blah android_aio_flasher\tools>fastboot erase boot ..cause I started with boot.img but my complain is ever since I clicked on flash it hasn't change from flashing..almost 2hrs and counting and my phone is displaying 2kb/sfer data > 4% time: 1s vel:2159 even when that seems to not change too..please what next?


Reply
#12
Now am seeing blah blah writing flash on the phone screen
Reply
#13
(07-04-2015, 03:18 AM)Hapalet Wrote: Now am seeing blah blah writing flash on the phone screen

what file is it writing?
Reply
#14
Flash..
Reply
#15
(07-04-2015, 08:54 PM)Hapalet Wrote: Flash..

exit it then try using SP flash tool again
Reply
#16
Still writing S_DA_SDMMC_WRITE_
FAILED (3149)
Reply
#17
(This post was last modified: 07-07-2015, 10:30 AM by hovatek. )
(07-06-2015, 11:50 PM)Hapalet Wrote: Still writing S_DA_SDMMC_WRITE_
FAILED (3149)

probably something wrong with the eMMC
try using another PC, USB cord , SP version 5 and running as Admin
if that fails then we'll need to tackle it at the CWM level since you have a custom recovery installed
Reply
#18
Please I think that cwm level will b better cause am sick and tired of borrowing pc from pipo and still tell them my phone is yet to work
Reply
#19
(07-09-2015, 11:36 AM)Hapalet Wrote: Please I think that cwm level will b better cause am sick and tired of borrowing pc from pipo and still tell them my phone is yet to work

do you have the CWM backup and a custom ROM?
Reply
#20
Yes I have both
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)