Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Techno D1 total blackout

#21

(06-28-2015, 07:44 PM)hovatek Wrote: what version of SP flash tool are you using?

go to Device manager then connect the phone to PC while switched off with battery inside.
let me know what it gets detected as under Ports


Reply
#22
It's still d same error..


For the second procedure.. Hope u know that d fone is dead totally.. Won't vibrate
Reply
#23
(07-07-2015, 04:57 PM)abiola357 Wrote: It's still d same error..


For the second procedure.. Hope u know that d fone is dead totally.. Won't vibrate

yes I know. it should still be detected in device manager even if dead
Reply
#24
Owk.... let me try that now.
Reply
#25
I uninstalled mediatek DA port and the device list keeps refreshing but ddnt add anything to do lt, then I manually installed d DA port and it was detected
Reply
#26
(07-08-2015, 05:16 PM)abiola357 Wrote: I uninstalled mediatek DA port and the device list keeps refreshing but ddnt add anything to do lt, then I manually installed d DA port and it was detected

did you install preloader vcom too? and was it still the same error after flashing?
Reply
#27
Wen I installed preloader. the phone wasn't detected by spflashtools.. but was detected when I installed DA port.
Reply
#28
(07-10-2015, 05:48 AM)abiola357 Wrote: Wen I installed preloader. the phone wasn't detected by spflashtools.. but was detected when I installed DA port.

you need preloader vcom installed for flashing. install all the drivers in the vcom zip folder then repeat flashing.
Reply
#29
All the device in mediatek driver
Reply
#30
All the device in mediatek driver
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)