Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] permission to download tecno p5 new stock rom

#1

[email protected]


Reply
#2
(06-30-2015, 10:25 AM)memyselfandi Wrote: [email protected]

1. whats wrong with the phone and how did it happen
2. before it got bricked, what used to be the color of the first TECNO to appear on boot, white or blue?
Reply
#3
it shows a logo of tecno.
Reply
#4
(06-30-2015, 03:04 PM)memyselfandi Wrote: it shows a logo of tecno.

you didnt answer my questions
Reply
#5
(06-30-2015, 03:04 PM)memyselfandi Wrote: it shows a logo of tecno.
Sorry I mean it shows a white logo at boot
Reply
#6
(06-30-2015, 06:46 PM)memyselfandi Wrote: Sorry I mean it shows a white logo at boot

ok, thats P5 new OS.
how did the phone get bricked?
Reply
#7
i flash a file into the phone fxsound to be precise, into the phone but after a day i notice that my musixmatch freezes anytime i open the app. even my music app freezed, did factory reset didnt still solved my problem. then i decided to download a stock recovery online. i did download it and restored the phone. but i notice that when the phone is switched off the battery percentage does show during charging and some other little problems
Reply
#8
(This post was last modified: 07-01-2015, 11:46 AM by hovatek. )
(07-01-2015, 06:12 AM)memyselfandi Wrote: i flash a file into the phone fxsound to be precise, into the phone but after a day i notice that my musixmatch freezes anytime i open the app. even my music app freezed, did factory reset didnt still solved my problem. then i decided to download a stock recovery online. i did download it and restored the phone. but i notice that when the phone is switched off the battery percentage does show during charging and some other little problems

im assuming you're sure it used to show white TECNO on boot before you flashed the first ROM.
granted! download new OS p5 @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#9
thanks bro. finally restored it back
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)