Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My tecno m3 is only vibrating when I power it on

#1

My tecno m3 stop showing tecno after I tried recovering it


Reply
#2
(07-01-2015, 08:43 PM)Dammyjay Wrote: My tecno m3 stop showing tecno after I tried recovering it

1. is your m3 running on OS 4.2 or 4.4?
2. if its 4.2, check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html if its old or new OS
3. how exactly did you try recovering it?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
OS 4.2....... Using sp flash tool, scatter file.. It was after that it stopped booting
Reply
#4
DammyjayOS 4.2....... Using sp flash tool, scatter file.. It was after that it stopped booting
Permission to download the ROM for tecno m3. My email is [email protected]
Reply
#5
(07-02-2015, 03:18 PM)Dammyjay Wrote: DammyjayOS 4.2....... Using sp flash tool, scatter file.. It was after that it stopped booting
Permission to download the ROM for tecno m3. My email is [email protected]

you've still not told me if its 4.2 old or new OS. check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html to confirm
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
hovatekDammyjayDammyjayOS 4.2....... Using sp flash tool, scatter file.. It was after that it stopped bootingPermission to download the ROM for tecno m3. My email is [email protected]'ve still not told me if its 4.2 old or new OS. check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html to confirm

4.2 old
Reply
#7
(07-02-2015, 11:50 PM)Dammyjay Wrote: 4.2 old

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
Its not opening om my system, its saying write... Please send me another... [email protected]

Reply
#9
(07-08-2015, 06:12 AM)Dammyjay Wrote: Its not opening om my system, its saying write... Please send me another... [email protected]

there is no other one and the file works fine.
what error are you getting?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)