Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Downloads] Tecno m3 just vibrates but wont start

#1

Please, i have a tecno m3 which was working fine even after a drop, subsequently, it would take longer than usual to boot up. There was a day my battery was at 10%, so I removed the battety , reinserted it and charged the phone whole switched off. At 100%, I tried turning on the phone but it hung and the tecno image. Over time, it would just vibrate and nothing more. Hoping flashing a stock ROM with SP flash tools would fix my phone, thus I'll need permission to downlos the file. My email address is [email protected] thanks


Reply
#2
(07-09-2015, 11:43 AM)darejeg2002 Wrote: Please, i have a tecno m3 which was working fine even after a drop, subsequently, it would take longer than usual to boot up. There was a day my battery was at 10%, so I removed the battety , reinserted it and charged the phone whole switched off. At 100%, I tried turning on the phone but it hung and the tecno image. Over time, it would just vibrate and nothing more. Hoping flashing a stock ROM with SP flash tools would fix my phone, thus I'll need permission to downlos the file. My email address is [email protected] thanks

1. is the phone running on OS 4.2 or 4.4?
2. if 4.2, check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html if its old or new OS
Reply
#3
It was running on the old 4.2 os
Reply
#4
(This post was last modified: 07-11-2015, 04:22 PM by hovatek. )
(07-10-2015, 02:36 PM)darejeg2002 Wrote: It was running on the old 4.2 os

please, confirm this
Reply
#5
Sorry I wasn't clear. It is running on os 4.2 the old one
Reply
#6
(07-11-2015, 03:49 AM)darejeg2002 Wrote: Sorry I wasn't clear. It is running on os 4.2 the old one

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
let me know how it goes
Reply
#7
Thank you. Would feed you back on process. Thanks again
Reply
#8
Thanks for granting. I downloaded and made use of SP flash tools. Deselected preloader but got a write error" NO SPACE" then I inserted an empty 8GB memory card. So I formatted and flashed again, this time I selected preloader, yet I get and error "BROM ERROR : S_DA_SDMMC-WRITE_FAILED (3149)

Please am I missing something?
Reply
#9
Again, I did a "format whole flash". It was successful then a flashed the ROM without selecting preloader and I still get this error BROM ERROR : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)
Reply
#10
since you'v done a format of the phone, you must make sure tick preloader. and as that erro at first flash, i tihink u shlod try anoda sdcard or try flash without sd card.
Warm regards

Prof Mboy (Mboy13)
Network Engineer
CTTL, Contec Global
Birnin Kebbi,
Kebbi State

08140421345
08155755282
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)