Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mtk backup and cwm recovery don't work correctly , how can i fix it.

#51
(This post was last modified: 09-11-2014, 03:48 PM by hovatek. )

(09-11-2014, 01:49 PM)manu.castle78 Wrote: the restore is complete but is same problem , what i can do now for restore it
Are you sure there's a memory card in the phone?
After you restore, do a factory reset then wipe cache partition .
If that doesn't fix it, go to Mounts & Storage > Mount system then format it. Also, go to Advanced > Wipe davlink cache .
Now, restore the CWM backup and lets know how it goes


Reply
#52
is the same problem , after do all what you says . if i install a mt6572 ROM not do for tecno like cleveri rom kitkat does it work on tecno h5 ?
Reply
#53
i see one things all time where im going to ctr and i see mount storage option : system , cache , data , emmc are always unmount
Reply
#54
(09-11-2014, 03:56 PM)manu.castle78 Wrote: is the same problem , after do all what you says . if i install a mt6572 ROM not do for tecno like cleveri rom kitkat does it work on tecno h5 ?

That will only make things worse. we now have to switch to the MTK backup. If you have the MTK backup for H5, flash only system.img ; leave all other boxes except Android (system.img) ticked. Reboot the phone after flashing and lets know how it goes
Reply
#55
it the same problem , if i go in a shop who sell tecno h5 and i ask to backup their phone , if it work
Reply
#56
(09-11-2014, 04:14 PM)manu.castle78 Wrote: it the same problem , if i go in a shop who sell tecno h5 and i ask to backup their phone , if it work

Seems that's the only alternative left. lets know how it goes
Reply
#57
when i flash kitkat themed rom by achilles on my tecno h5 , it show android interface alls option are work now i have another problem , the screen is share in two and i have a yellow light on my screen , i see a small part of my menu, how can i fix it
Reply
#58
(09-11-2014, 07:02 PM)manu.castle78 Wrote: when i flash kitkat themed rom by achilles on my tecno h5 , it show android interface alls option are work now i have another problem , the screen is share in two and i have a yellow light on my screen , i see a small part of my menu, how can i fix it

I warned you that flashing a custom ROM @ this stage will only make things worse. post a screenshot let's see
Reply
#59
(This post was last modified: 09-13-2014, 09:20 AM by hovatek. )
Hi hovatek , i success to flash kitkat ROM for tecno h5 , alls is working well , the problèmes of this ROM is thé boot.img and logo.bin who must be replacée by thé stock boot.img and stock logo.bin which were is in your mtk backup for techno h5 . tanks forme alls , God bless you.
Reply
#60
you can download the rom here : http://achillesmod.blogspot.in/2014/06/k...5.html?m=1 . now if you have yellow light after flash it with cwm/ctr , open it in winrar and replace boot.img and logo.bin by the same file who are in mtk backup for tecno h5 : https://drive.google.com/file/d/0B9srKhK...sp=sharing. i post screenshot of my phone all working well

Attached Files
.jpg   te no.jpg (Size: 27.4 KB / Downloads: 5)
.jpg   tecn.jpg (Size: 18.97 KB / Downloads: 5)
.jpg   tecno.jpg (Size: 17.74 KB / Downloads: 5)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)