Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno d3 not booting up again

#1

Tecno d3 not booting up again after mistakenly deleting one of the system folder ..[email protected]


Reply
#2
(07-23-2015, 07:09 PM)sadiq26 Wrote: Tecno d3 not booting up again after mistakenly deleting one of the system folder ..[email protected]

granted! download @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash system.img (Android) using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#3
I have flashed the system.img but the phone didn't work.. I boot into recovery mode and wipe it there still yet the phone is not working and I tried to format it via sp flash tool and the format started and it reached half way and it stop... I think the cable shake and the phone was not showing on system at all.. when the phone is connected to pc.. the pc won't show anything maybe a phone was in it....Please help me out bro... Thanks very much

Sent from my M3 using Hovatek mobile
Reply
#4
(07-24-2015, 11:29 PM)sadiq26 Wrote: I have flashed the system.img but the phone didn't work.. I boot into recovery mode and wipe it there still yet the phone is not working and I tried to format it via sp flash tool and the format started and it reached half way and it stop... I think the cable shake and the phone was not showing on system at all.. when the phone is connected to pc.. the pc won't show anything maybe a phone was in it....Please help me out bro... Thanks very much

Sent from my M3 using Hovatek mobile

to resolve bricking due to SP flash tool interruption, see https://forum.hovatek.com/thread-808.html
Reply
#5
I have tried it now ... the system is now seeing mtk USB port... instead of mtk preloader... and I try to flash the rom in it but sp flash tools is now showing error... the error states "BROM ERROR:S_SECURITY_INVALID_PROJECT(6124),MSP ERROE CODE: 0x00.

Sent from my M3 using Hovatek mobile
Reply
#6
(07-25-2015, 03:11 PM)sadiq26 Wrote: I have tried it now ... the system is now seeing mtk USB port... instead of mtk preloader... and I try to flash the rom in it but sp flash tools is now showing error... the error states "BROM ERROR:S_SECURITY_INVALID_PROJECT(6124),MSP ERROE CODE: 0x00.

Sent from my M3 using Hovatek mobile

does the phone show the charging sign when connected to a power source?
Reply
#7
No so I use desktop... it shows on system but that is the error that so flash tools is given

Sent from my M3 using Hovatek mobile
Reply
#8
Please help me out

Sent from my M3 using Hovatek mobile
Reply
#9
(07-25-2015, 07:59 PM)sadiq26 Wrote: No so I use desktop... it shows on system but that is the error that so flash tools is given

Sent from my M3 using Hovatek mobile

re-install vcom drivers using https://forum.hovatek.com/thread-440.html and try flashing again
Reply
#10
I have done it and it is still not flashing cos it is given the same error... it stops at the red colour in the sp flash tools and give the error...

Sent from my M3 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)