Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

INFINIX X551 NOT TURNING ON AFTER FLASHING!

#31

(08-01-2015, 06:07 PM)hovatek Wrote: one sign of interruption is the "USB not recognized" error. you're supposed to keep trying to flash from time to time.
you really should have the battery taken out
what does SP flash tool show when you try flashing and have you re-installed VCOM drivers?

I have re-installed the driver, and tried to flash. But the phone still undetected by the tool.


Reply
#32
(08-02-2015, 12:50 AM)rid9 Wrote: I have re-installed the driver, and tried to flash. But the phone still undetected by the tool.

does the PC give any prompt when you connect the phone?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#33
(08-02-2015, 03:47 PM)hovatek Wrote: does the PC give any prompt when you connect the phone?

After I reinstalled the driver, it says installing mediatek da usb vcom. The next time I connect it, only the sound of inserting usb that plays.
Reply
#34
(08-02-2015, 08:50 PM)rid9 Wrote: After I reinstalled the driver, it says installing mediatek da usb vcom. The next time I connect it, only the sound of inserting usb that plays.

that sounds close enough. now, try flashing again
BTW, hope you've been installing VCOM drivers using the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#35
(08-03-2015, 11:12 AM)hovatek Wrote: that sounds close enough. now, try flashing again
BTW, hope you've been installing VCOM drivers using the guide @  https://forum.hovatek.com/thread-440.html

The sp flash tool doesn't detect the phone.
Well, I guess i will find someone who can fix that. Wish me luck. Thanks for the help.

Reply
#36
(08-03-2015, 11:50 AM)rid9 Wrote: The sp flash tool doesn't detect the phone.
Well, I guess i will find someone who can fix that. Wish me luck. Thanks for the help.

you should have the battery taken out
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#37
(08-03-2015, 02:45 PM)hovatek Wrote: you should have the battery taken out

Well, that's why I will find someone who can do that. I don't have the tools to do that.
Reply
#38
(08-03-2015, 02:57 PM)rid9 Wrote: Well, that's why I will find someone who can do that. I don't have the tools to do that.

ok. keep us posted on how it goes
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#39
(07-26-2015, 08:52 PM)robstark254 Wrote: https://forum.hovatek.com/thread-5923.html

manually remove the battery the try using Sp Flash Tool.
Wprked for me.

removing the battery voids the warranty.
Reply
#40
(This post was last modified: 02-03-2016, 10:39 AM by starcher. )
(07-26-2015, 06:07 PM)hovatek Wrote:
(07-26-2015, 02:25 AM)rid9 Wrote: I'm pretty sure I don't have anything in the backup folder.

supply a gmail address for our stock backup

Hello good day, please i have encountered this similar issue on my infinix X551, 16/2gb ram... I'd appreciate any help that can be rendered. Please!
My email is - [email protected] thanks
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)