Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MY TECNO M3 IS SHOWING WHITE SCREEN AFTER FLASHING STOCK ROM DOWNLOAD ON IT

#11

(08-05-2015, 10:26 AM)kola092 Wrote: it's the rom that you gave me permission to download sir using sp flash tools sir.

granted for new OS.
download and try flashing


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#12
(This post was last modified: 08-06-2015, 01:52 PM by kola092. )
thank you so much sir hovatech, you are highly commended and respected. your kindness is so much generous than the service you render may Allah be with you and guide you .I'm able to flash the new rom on it and working fine sir but showing invalid imei. pls what method is perfect for that phone sir in other to correct invalid imei error.
Reply
#13
(08-06-2015, 01:51 PM)kola092 Wrote: thank you so much sir hovatech, you are highly commended and respected. your kindness is so much generous than the service you render may Allah be with you and guide you .I'm able to flash the new rom on it and working fine sir but showing invalid imei. pls what method is perfect for that phone sir in other to correct invalid imei error.

fix Null IMEI using https://forum.hovatek.com/thread-116.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#14
thanks so much bro, i really appreciate your effort so far i have been able to solve everything and my phone is working fine thanks. pls bro, i have one huawei y320-u30 that i flash but having invalid imei problem and i have used all available method of solving the imei palaver but can't be able to solve. pls did you have any idea about it. thanks
Reply
#15
(08-06-2015, 07:06 PM)kola092 Wrote: thanks so much bro, i really appreciate your effort so far i have been able to solve everything and my phone is working fine thanks. pls bro, i have one huawei y320-u30 that i flash but having invalid imei problem and i have used all available method of solving the imei palaver but can't be able to solve. pls did you have any idea about it. thanks

create a new thread for this to avoid a mixup
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#16
Sir, kindly help me too. I have a tecno m3 that has the same problem with what the op stated. Please I need to flash a new ROM to get my phone running again. Thanks
Email: [email protected]
Reply
#17
(03-19-2016, 04:44 PM)geebehn Wrote: Sir, kindly help me too. I have a tecno m3 that has the same problem with what the op stated. Please I need to flash a new ROM to get my phone running again. Thanks
Email: [email protected]

create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#18
I am having the same problem, i flashed the 4.2 black drawer file and i have white screen, I am very sure it was black drawer, but to clear my doubts i also flashed the old 4.2 and its the same white screen

Reply
#19
(10-08-2016, 04:27 PM)sibepoc Wrote: I am having the same problem, i flashed the 4.2 black drawer file and i have white screen, I am very sure it was black drawer, but to clear my doubts i also flashed the old 4.2 and its the same white screen

Create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)